La Junta de Govern aprova 3 sancions per pixar al carrer


  25-06-2020 | Alcoi   |  Visitas:95
Actualitat

Alcoi


S’han resolt 3 expedients amb 3 sancions per incomplir l’ordenança d’higiene urbana
En la Junta de Govern celebrada el passat dilluns es van resoldre tres expedients amb tres noves sancions per incomplir l'ordenança d'higiene urbana. Es tracta de tres persones que estaven pixant al carrer.

Recordem que l’apartat 12.6. de l’Ordenança d’Higiene Urbana indica que «Es prohibeix escopir i fer aigües majors o menors en les vies i espais públics i privats que no estiguen habilitats per a tal fi».

Es considera una acció lleu sempre que no siga reincident i ha comportat una sanció de 100 euros. Les persones sancionades van cometre les infraccions en la plaça Gonçal Cantó i en el carrer Zorrila. Han estat 3 homes amb edats compreses entre els 19 i els 25 anys.

El regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre recorda que «la ciutadania ha de ser conscient que les conductes poc cíviques que suposen, per exemple, pixar al carrer, no recollir els excrements de les mascotes, deixar la brossa fora dels contenidors o pintar mobiliari urbà, entre d’altres estan tipificades en l'ordenança d'higiene urbana. Si es detecten, tindran les pertinents sancions». Així mateix, Silvestre insisteix en el fet que «el que seria perfecte és no haver de sancionar a ningú per aquests motius, això significaria que respectem la nostra ciutat i als seus habitants».

«El més important és que tinguem civisme i actuem correctament, l’objectiu no és fer sancions, la intenció és que s’acaben els comportaments incívics», ha conclòs, Jordi Silvestre.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoi consolida la seua capitalitat en el primer any de legislatura

Naix a Alcoi la plataforma cultural INDUSTRI.ART

Les piscines municipals obriran el 29 de juny

El dilluns 29 de juny obriran les piscines municipals

El muBOma reabre mañana miércoles sus puertas con amplias medidas de seguridad e higiene

Més de 3.200 escolars han participat enguany en la campanya d’educació viària de la policia local

Millorar el present, garantir el futur. Article d'opinió de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés

Presentació d'AMICA i actualitat festera d'Alcoi

Alcoi celebra la Setmana Europea dels Cementeris


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.