La Mancomunitat de lAlcoi i el Comtat augmenta el seu pressupost per a 2020


  14-01-2020 | Alcoi   |  Visitas:82
Actualitat

Alcoi

La Mancomunitat de lAlcoi i el Comtat engega lany 2020 amb laprovaci definitiva dels seus pressupostos per a 2020 i la presa de possessi dun dels representants de Benasau, la ms recent adhesi a lorganisme.

Ahir es van aprovar en el Ple de lorganisme definitivament els pressupostos per a lany 2020, dun total de 869.988,72 euros, amb un increment superior al 14% respecte als de lexercici de 2019 degut a laugment de municipis adherits i a lampliaci de serveis oferits. Les partides de major envergadura sn la corresponent al Servei de Transport Universitari (STU), que en el present curs ha augmentat el seu nombre dusuaris, i lalberg danimals que, desprs dalguns entrebancs, com que la licitaci de la gesti quedara deserta, es posar en marxa enguany.

Els pressupostos permetran mantenir els serveis que la Mancomunitat oferia en 2019 en matria de Promoci Econmica, Serveis Socials, Cultura o Turisme. Tamb es consolidaran els serveis de recent creaci, com Igualtat o Joventut, que per primera vegada disposaran de dotaci pressupostria. A ms, la recent incorporaci duna Agent de Desenvolupament Local (ADL) permetr el llanament dun portal docupaci i collaborar en el projecte de disseny del polgon mancomunat.

Daltra banda, en el mateix Ple va prendre possessi Ignacio Palmer, representant de Benasau, lltima adhesi a la Mancomunitat. Amb aquesta nova incorporaci ja sn 16 els municipis que formen part de la Mancomunitat de lAlcoi i el Comtat, es beneficien dels seus serveis i sumen esforos per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania de les comarques.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Los Moros y Cristianos de Alcoy siguen sin fecha, pendientes de la pandemia y la autorizacin de Sanidad

Conocemos la actual situacin industrial de Alcoi

Conocemos la opinin de la ciudadana sobre la situacin del COVID-19 en la Fase 0

Se recogen ms de 3.6 millones de kilogramos de vidrio de forma separada en 2019 en el mbito del Consorcio TERRA

Ple Ordinari. Lajuntament dAlcoi repartir pantalles de protecci individual i desinfectant per als comeros de la ciutat

Es desallotja a huit adults i un beb a causa de la caiguda de l'edifici adjacent

La ciutat ser capital cultural valenciana durant tot lany 2021 desprs dels canvis que dur endavant la Conselleria de Cultura

Se presenta la revista de Fiestas en el patio del Museo de la Fiesta (MAF)

Article d'opini de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francs: "Al costat dels nostres majors"


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.