La Mancomunitat de lAlcoi i el Comtat organitza un taller dautoestima i xarxes socials en temps de COVID per a joves


  03-12-2020 | Alcoi   |  Visitas:124
CORONAVIRUS

Alcoi

La Mancomunitat de lAlcoi i el Comtat, des del seu Departament de Joventut, organitza el taller Una imatge val ms que mil paraules? per a treballar amb joves dentre 12 i 26 anys la mirada crtica cap a les xarxes socials i potenciar lautoestima.

Les sessions comenaran el divendres dia 4 de desembre a Agres i tamb es desenvoluparan al llarg del mes de desembre a Beniarrs, Banyeres de Mariola, Alcoi i Cocentaina.

El taller, que t una durada aproximada duna hora i mitja, est impartit per les professionals de lAssociaci El Bancal, Espai Respectus, i reforar la capacitat crtica per a ser menys influenciables i fer un s conscients de les xarxes socials. Lassistncia s gratuta i laforament s limitat. Cal inscriures prviament.

La pandmia ha suposat un canvi drstic a les possibilitats de socialitzaci de la joventut i, per tant, en temps de restriccions les relacions socials mitjanant les xarxes socials han pres una major importncia. Els continguts publicats a xarxes socials poden afectar a lautoestima si no saborden des duna perspectiva crtica, perqu sovint mostre vides ideals que poden distorsionar la visi de la realitat. Lobjectiu del taller s fomentar que les interaccions i relacions en lnia siguen sanes i positives.

A ms de les relacions socials, la polaritzaci i la sobreinformaci a les xarxes socials pot influir a la visi que la joventut t del mn, les seues opinions i ideologies i, per tant, cal desenvolupar una visi crtica i analtica cap als continguts que es consumeixen.

PROGRAMACI TALLER UNA IMATGE VAL MS QUE MIL PARAULES?
Agres: divendres dia 4 de desembre a les 18h al Casal Jove. Inscripcions al al 635 818 198.

Beniarrs: divendres 11 de desembre a les 19h al Centre Cultural. Inscripcions a lAjuntament o per telfon al 965 515 059.

Banyeres de Mariola: dilluns 14 de desembre a les 16:30h a la Casa de la Cultura. Inscripcions per Whatsapp al 685 400 822.

Alcoi: divendres 18 de desembre a les 18h al Centre Cervantes Jove. Inscripcions a joventut@alcoi.org o al 965 537 138.

Cocentaina: dimecres 23 de desembre a les 18h a la Casa de la Joventut. Inscripcions a cocentainajove@cocentaina.org, per telfon al 965 592 795 o per Whatsapp al 699 833 855.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Poderoses, de la veu silenciada de les dones a la reconstrucci del present

L'ajuntament organitza reunions amb el venat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informaci i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

La Guardia Civil investiga a un camionero que multiplicaba por 5 la tasa de alcohol permitida

El Colegio de Enfermera de Alicante condena el apualamiento de una mujer y sus hijos en Alcoy

El Pla de Joventut 2021-2025 entra en la recta final


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.