La Mancomunitat de lAlcoi i el Comtat participa a la campanya de les UPCCAs de la Comunitat Valenciana sobre consum dalcohol al Nadal


  21-12-2020 | Alcoi   |  Visitas:121
Poltica

Alcoi

Les Unitats de Prevenci Comunitria de Conductes Addictives de la Comunitat Valenciana, entre les quals es troba la UPCCA de la Mancomunitat de lAlcoi i el Comtat, llancen una campanya conjunta per a conscienciar a la poblaci sobre els riscs del consum dalcohol en Nadal.


Les festes de Nadal sn habitualment el perode de lany en qu ms alcohol es consumeix, ja que les celebracions sassocien al consum daquesta substncia. Enguany, especialment, ser un moment crtic per la pandmia i el risc afegit de contagi, aix que s un moment en qu cal recordar que el consum dalcohol pot reduir la percepci del risc i, per tant, augmentar les situacions perilloses.


La campanya, que es difondr a travs de les xarxes socials amb el hashtag #NadaliSalut, compta amb la collaboraci de lhumorista alcoi Xavi Castillo, qui ha participat amb un esquetx, i consta de quatre cartells que tenen lobjectiu de conscienciar sobre els perills del consum dalcohol en clau dhumor.


La normalitzaci social del consum dalcohol durant les festes s un problema en diferents aspectes. A ms daugmentar el risc de contagi per la possible relaxaci de les mesures de prevenci, s un moment crtic per a les persones que estan tractant de deixar la beguda i pot transmetre un missatge inadequat a menors dedat, perpetuant la idea que per a celebrar cal consumir alcohol.


Per tant, especialment enguany cal prendre conscincia de les implicacions del consum dalcohol a les festes, recordar que cap dosi dalcohol s recomanable i prioritzar la salut de la ciutadania en tots els aspectes. Estes festes, s necessari pensar en la salut: mantenir les mesures dhigiene i seguretat enfront del virus, gaudir sense necessitat de beure alcohol i donar un bon model a les persones ms joves de la famlia. 2020 ja ha anat prou malament, no lacabem pitjor.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Poderoses, de la veu silenciada de les dones a la reconstrucci del present

L'ajuntament organitza reunions amb el venat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informaci i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

La Guardia Civil investiga a un camionero que multiplicaba por 5 la tasa de alcohol permitida

El Colegio de Enfermera de Alicante condena el apualamiento de una mujer y sus hijos en Alcoy

El Pla de Joventut 2021-2025 entra en la recta final


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.