La nova ordenana inclou un nou sistema de valoraci i gesti de Multes


  25-09-2020 | Alcoi   |  Visitas:699
Actualitat

Alcoi


L'acord amb SUMA possibilitar que les persones de fora d'Alcoi siguen localitzades per a comunicar-los les sancions, facilitant que paguen les multes.

L'Ajuntament d'Alcoi aprovar prximament la seua Ordenana de Circulaci que com ja vam explicar definir la normativa especfica per a la circulaci en bicicletes, vehicles de mobilitat personal i patinets sense motor, tamb la velocitat mxima permesa a la ciutat, a ms inclou un nou sistema en el cas de les multes que beneficiar a la ciutadania i definir perfectament cada situaci sense deixar-la a criteri de lAgent de Policia. Desprs d'aprovar l'ordenana es formalitzar un acord perqu siguen gestionades per SUMA.

NOU SISTEMA DE GESTI DE MULTES
Les novetats quant a les multes tenen un doble vessant, d'una banda s'ha arribat a un acord amb el SUMA per a la gesti de les multes. Aquest acord es formalitzar desprs de l'aprovaci de l'ordenana en el Ple. Per a portar-ho a terme es va prendre en consideraci un document marc sobre les sancions del SUMA que s molt ms especfic que l'actual, s a dir, fins al moment moltes de les decisions deixaven a criteri de la Policia la gravetat de la sanci, ara el document treballat per part dels tcnics, defineix clarament totes les sancions, indicant que s lleu, greu o molt greu. Amb el nou sistema es realitzar tamb una foto de la infracci. Tot aix possibilitar d'una banda que siga ms fcil realitzar un recurs, ja que es basar en una norma concreta i molt especificada, a ms la foto servir com a prova. D'altra banda, facilitar el pagament no sols a les persones d'Alcoi sin a les de la resta del territori perqu es realitza a travs de SUMA. Finalment cal indicar sobre aquest tema una cosa molt important i s que eliminar els problemes que existeixen actualment per a cobrar les multes als vehicles registrats fora de la ciutat, que eren sancionats per en la majoria dels casos no pagaven. Amb aquesta nova gesti es passa a treballar del cens local de vehicles a la base nacional que posseeix el SUMA, ja que treballa amb la base de dades de la Gurdia Civil, per tant es podran notificar les sancions a qualsevol vehicle, no sols als d'Alcoi.

Es tracta d'una ordenana molt garantista amb la ciutadania, tenim un document per a totes les persones i que totes hauran de conixer pel que realitzarem les campanyes i accions necessries perqu aix siga. Amb aquest sistema veiem una vegada ms com tenim aplicacions de smart city s a dir, aplicar la tecnologia per a facilitar la vida a la ciutadania. Grcies al nou sistema ser molt ms fcil recrrer una multa perqu hi haur una foto en la qual es podr comprovar si existeix la infracci o no, ara ja no es deixar res al criteri personal, tot est especificat., conclou, Llopis.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoi presenta la proposta de modificaci de les Ordenances Fiscals, de Prestacions Patrimonials Pbliques de carcter no tributari i dels acords sobre Preus Pblics, per a l'exercici 2021

El Colegio Esclavas SCJ de Alcoy celebra el Da Europeo de las Lenguas

Hablamos con Orfeo Soler: artista, pintor, escultor y dibujante

Fira del Llibre en Valenci 2020

Alicante Interior muestra su hoja de ruta basada en el touring, el oleoturismo y las rutas a caballo

La Guardia Civil investiga en Alcoy a un hombre por un presunto delito contra la flora, fauna y animales domsticos

Francisco Valor Llorens, Director del Pasodoble "Petrel", nuevo director de la Banda Primitiva de ALcoi

Un IVAM CADA multicolor va acollir la presentaci del cartell de l'Orgull Alcoi 2021

El Crculo Industrial incorpora a su programacin cultural el cinefrum Lumire Club


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.