La Policia Local realitza 6 sancions per saltar-se les restriccions i accedir a la Font Roja


  13-01-2021 | Alcoi   |  Visitas:189
CORONAVIRUS

Alcoi

La direcció del Parc Natural ha decidit restringir l'accés del públic al Parc Natural fins a la finalització del període de confinament perimetral del municipi d'Alcoi

Durant aquest cap de setmana molta gent ha intentat accedir a la Font Roja per anar a ‘veure la neu’. La Policia Local ha imposat un total de 6 sancions per accedir al Parc amb vehicle, saltant-se les prohibicions, ja que la carretera d'accés al Parc Natural CV-797 es troba tallada per la Policia Local a l'altura del Poliesportiu Francisco Laporta pel perill que comportava i per evitar massificacions en el parc.

Des de la direcció del Parc Natural, van informar que tenint en compte el Decret del president de la Generalitat Valenciana pel qual s’han determinat entre altres mesures, la limitació d'entrada i eixida, entre altres, al municipi d'Alcoi i tenint en compte així mateix l'elevada afluència de visitants que ha suportat en els últims mesos el Parc Natural del Carrascal de la Font Roja i les condicions meteorològiques previstes, han acordat restringir l'accés del públic al Parc Natural fins a la finalització del període de confinament perimetral del municipi d'Alcoi, autoritzant-se l'accés únicament als propietaris de finques i personal autoritzat i quedant clausurades així mateix les instal•lacions de les àrees recreatives del Parc Natural. Durant aquest temps el Centre de Visitants romandrà tancat al públic, mentre que es mantindrà l'atenció via telemàtica.

«Preguem a la ciutadania que complisca les mesures determinades, ja que estan encaminades a la protecció de la salut pública. Accedint en vehicle al parc, no sols posen en perill la protecció dels valors naturals del mateix Parc, sinó també la seua salut i la de les persones que treballen per la nostra seguretat. Era un risc accedir en vehicle i les persones que ho han fet han comés una temeritat que no s’ha de tornar a repetir. Demanem a les persones que eviten eixir de les seues cases excepte pels casos precisos com anar a treballar o a fer la compra necessària. Només podrem eixir d’aquesta situació si entre totes les persones col•laborem i posem de la nostra part», ha afirmat el regidor de Seguretat, Raül Llopis.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Alcoi torna a estar nominada en 2021 com a Millor Destinació Turística SICTED d’Espanya

L'ajuntament organitza reunions amb el veïnat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informació i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

Poderoses, de la veu silenciada de les dones a la reconstrucció del present

La Guardia Civil investiga a un camionero que multiplicaba por 5 la tasa de alcohol permitida

El Colegio de Enfermería de Alicante condena el apuñalamiento de una mujer y sus hijos en Alcoy


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.