La previsi meteorolgica passa divendres a alerta taronja


  12-09-2019 | Alcoi   |  Visitas:223
Actualitat

Alcoi

Les classes i les activitats esportives dexterior continuen suspeses hui dijous i est previst que dem divendres es realitzen en normalitat.

Hui dijous, 12 de setembre, sha realitzat a lAjuntament, a les 11 hores, una reuni de seguiment del temporal de pluges presidida per lalcalde Toni Francs i amb la presncia de regidors i els caps dels principals departaments municipals implicats. La suspensi de les classes per a hui dijous continua, aix com la suspensi de les activitats esportives dexterior per lacumulaci daigua; no obstant aix, les activitats esportives dinterior continuen amb normalitat. Est previst que les classes dem es realitzen en normalitat en tots els nivells.

Les previsions meteorolgiques marquen el pas dalerta roja a taronja per a dem divendres, pel que de moment, sespera normalitat, dins dun dia de pluja, i les classes de tots els nivells est previst que es desenvolupen com un dia normal, amb les precaucions habituals per a un dia de pluja. No obstant aix, des de lajuntament se segueix la previsi del temporal per si en les prximes hores hi haguera un empitjorament de la situaci i s'haguera de prendre noves mesures.

El mat, dins de les complicacions duna alerta roja per pluges, sha desenvolupat amb relativa normalitat a la ciutat. Els principals incidents shan centrat en el tall del cam de la Murtera per despreniments aix com en el Cam daccs a la Carretera Sant Rafael. Tamb hi ha hagut algunes incidncies menors en enllumenat i semfors, i pedres en algunes vies sense ser d'especial importncia.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoi acomiadar a Isabel-Clara Sim el 24 de gener

Les restes d'Isabel-Clara Sim ja descansen al Cenotafi del Cementiri d'Alcoi

La Asociacin de San Jorge celebra su primera Asamblea de 2020, y culmina la modificacin de su Estatuto

El nebot de Camilo Sesto, scar Blanes Francs, ha donat tres retrats que li va fer el seu oncle

Dia Escolar de la No Violncia i la Pau

Concentraci de protesta del venat del Centre Histric a Alcoi

Alcoi acoge el sbado la Quedada de Running Femenino de la 10KFem

El Consell de la Formaci Professional acorda les seues actuacions per a 2020

Inauguracin exposicin MAF "Antonio Prez Verd. La Versatilidad del Arte" en Alcoy


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.