La primera eixida del bus de la festa d’aquest any ha registrat un gran èxit


Comparte esta noticia en:

06-08-2018 | Alcoi   |  Visitas:4167

La primera eixida del bus de la festa d’aquest any ha registrat un gran èxit, completant les 150 places disponibles. L’eixida va ser el 28 de juliol a les festes de Benimarfull.

Dels 150 joves, 58 eren xics i 92 xiques. Pel que fa a les edats van anar de 15 a 22 anys, sent la major part de 16 i 17 anys.
Aquest és el sext any del bus de la festa, que ofereix la possibilitat per als joves alcoians de gaudir de forma segura amb les festes de les nostres comarques. S’han programat dues eixides: a les festes de Benimarfull; i la segona, l’1 de setembre, a les de Gaianes.
Els tiquets es poden adquirir fins al 24 d’agost únicament al c/Major, 10 1º a un preu de 4 € + IVA. El pagament s’haurà d’efectuar amb targeta bancària. No es podran comprar els tiquets a l’autobús.
Les parades que farà l’autobús -tant a l’anada com a la tornada- seran al C.C. Alçamora, a l’Alameda (enfront de El Teix) i a Joan Gil-Albert (enfront de l’estació d’autobusos). Quant als horaris per a ambdós trajectes, l’anada es produirà a les 22.30 h, 23.30 h i 00.30 h, mentre que la tornada serà a les 4.30 h, 05.30 h i 6.30 h. Cal recordar que, com ve sent habitual, als autobusos també estarà present un monitor per tal d’atendre els joves passatgers.
Podran fer ús d’aquest servei els usuaris majors de 16 anys (nascuts l’any 2002), encara que els menors d’edat necessitaran autorització paterna. El document d’autorització es pot trobar al següent enllaç i haurà de ser lliurat al mateix lloc on es compren els tiquets (c/Major, 10 1º): https://www.alcoi.org/export/sites/default/es/areas/juventud/STU/descargas/Autoritzacio_Valencia_BusFesta2018.pdf
La regidora de Joventut, María Baca, assegura que «el Bus de la Festa és la millor opció perquè els joves puguen gaudir de l’oferta d’oci estival amb responsabilitat, i alhora coneguen l’atractiu de les festes populars a les nostres comarques».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

La III Fase de l’Acord Territorial Ontinyent-Ibi-Alcoi per l’ocupació treballarà per inserir als majors de 45 anys

Programació del 9 d'Octubre

Alcoi viatja al seu passat modernista: Una gran fira per una gran ciutat

Talls de trànsit i canvis d'autobús per la Fira Modernista

Actes pel 9 d'Octubre a Alcoi: inauguració fira del llibre en valencià i productes artesanals, actuació Muixeranga i actuació Danses

L´alcalde de Terrasa serà l´encarregat del primer Pregó de la Fira Modernista d´ALcoi

L'arxiu municipal d'Alcoi incorpora el major fons musical de la festa de Moros i Cristians d'Alcoi

La Guardia Civil de Alcoy celebra el día de su Patrona

Les bandes joves de l’Ateneu de Cocentaina i de la Nova d’Alcoi ofereixen un concert en el Círculo Industrial (Alcoi, 27.09.2018) Les bandes joves de l’Ateneu Musical de Cocentaina i de la Societat


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en