La Tourist Info d´Alcoi renova la "Q" de Qualitat Turística


  04-01-2019 | Alcoi   |  Visitas:90
Actualitat

Alcoi


COMPARTIDA AMB ALTRES 10 OFICINES DE LA PROVÍNCIA, LA ‘Q’ RECONEIX ELS MÀXIMS ESTÀNDARDS EN LA GESTIÓ TURÍSTICA

La Tourist Info d’Alcoi ha tornat a renovar la ‘Q’ de qualitat turística, un segell que atorga el ‘Instituto para la Calidad Turística Española’ (ICTE) i que garanteix els màxims estàndards de qualitat en totes les àrees d’una oficina de turisme. Aquest segell, ha sigut revalidat des del 2011 per l'oficina alcoiana, la qual és una de les dues úniques de l'interior de la província (juntament amb la d’Elda) a obtenir la ‘Q’.
En relació al total de 215 oficines turístiques de la Comunitat Valenciana, la Tourist Info d’Alcoi comparteix el reconeixement amb altres 27 oficines. En total hi ha10 a la província d’Alacant, 9 a la de València i 9 a la de Castelló.
La ‘Q’ certifica l’excel•lència en termes de direcció, d’acollida i atenció al client, d’aprovisionament i màrqueting, així com d’infraestructures i manteniment. La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, afirma que «el reconeixement ajuda enormement a millorar la competitivitat d’Alcoi com a destinació turística, ja que es tracta de la norma de qualitat de major rang al sector».
Cal recordar també que Alcoi, en la seua aposta per la qualitat com a destinació, forma part també del ‘Sistema de Calidad Turística en Destino’ (SICTED), integrat per empreses privades i entitats públiques del sector turístic entre les quals destaquen museus, allotjaments, restaurants, infraestructures turístiques, teatres...
El personal de l'oficina participa activament en la implantació, manteniment i millora dels estàndards de qualitat definits segons aquesta Norma Une 187003.
Recordem que l’any 2011 es va escometre per primera vegada la certificació per a l'obtenció de la Q de qualitat turística, passant l'auditoria satisfactòriament des d'aqueix moment sense no conformitats.
Tourist Info Alcoi depén de l'Ajuntament d'Alcoi a través de Turisme Comunitat Valenciana i està adscrita a la Xarxa d'Oficines d'Informació Turística de la Generalitat Valenciana, Xarxa Tourist Info. La seua activitat principal és prestar un servei d'informació turística, bé en destinació, bé a distància (per telèfon, correu postal i electrònic, xarxes socials etc.), als turistes que ho demanden sobre els recursos i oferta turística de la ciutat d'Alcoi, de la província d'Alacant i del conjunt de la Comunitat Valenciana.
L'oficina va començar la seua marxa en el 2001, té caràcter estratègic i municipal i està situada en una zona cèntrica de la ciutat d'Alcoi.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Indira Amaya de Ameglio, presidenta de la Asociación Turismo Alicante Interior, nos habla de las riquezas del interior de Alicant

Arranca la IV Ruta de Contacontes en l’Alcoià i el Comtat

Naix 20mils, una plataforma per a gaudir del turisme en la natura en l’Alcoià i el Comtat

Hablamos con algunos de los componentes de la Asociación Alcoy Industrial

Parlem amb el tècnic de turisme, David Fenollar, de la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat

El govern incorpora set persones com a personal eventual

La glorieta serà la seu aquest dissabte a partir de les 18 hores de la II Fiesta Solidària organitzada pel Rotary Club Alcoy Font Roja a benefici de La Salle Acoge

Alcoi participa en el V Congrés de Ciutats Intel•ligents

Alcoi acollirà aquest dissabte el IV campionat Ciutat d'Alcoi de la World Kyokushin Budokai de Kàrate


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.