La Tourist Info d´Alcoi renova la "Q" de Qualitat Turística


Comparte esta noticia en:

04-01-2019 | Alcoi


COMPARTIDA AMB ALTRES 10 OFICINES DE LA PROVÍNCIA, LA ‘Q’ RECONEIX ELS MÀXIMS ESTÀNDARDS EN LA GESTIÓ TURÍSTICA

La Tourist Info d’Alcoi ha tornat a renovar la ‘Q’ de qualitat turística, un segell que atorga el ‘Instituto para la Calidad Turística Española’ (ICTE) i que garanteix els màxims estàndards de qualitat en totes les àrees d’una oficina de turisme. Aquest segell, ha sigut revalidat des del 2011 per l'oficina alcoiana, la qual és una de les dues úniques de l'interior de la província (juntament amb la d’Elda) a obtenir la ‘Q’.
En relació al total de 215 oficines turístiques de la Comunitat Valenciana, la Tourist Info d’Alcoi comparteix el reconeixement amb altres 27 oficines. En total hi ha10 a la província d’Alacant, 9 a la de València i 9 a la de Castelló.
La ‘Q’ certifica l’excel•lència en termes de direcció, d’acollida i atenció al client, d’aprovisionament i màrqueting, així com d’infraestructures i manteniment. La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, afirma que «el reconeixement ajuda enormement a millorar la competitivitat d’Alcoi com a destinació turística, ja que es tracta de la norma de qualitat de major rang al sector».
Cal recordar també que Alcoi, en la seua aposta per la qualitat com a destinació, forma part també del ‘Sistema de Calidad Turística en Destino’ (SICTED), integrat per empreses privades i entitats públiques del sector turístic entre les quals destaquen museus, allotjaments, restaurants, infraestructures turístiques, teatres...
El personal de l'oficina participa activament en la implantació, manteniment i millora dels estàndards de qualitat definits segons aquesta Norma Une 187003.
Recordem que l’any 2011 es va escometre per primera vegada la certificació per a l'obtenció de la Q de qualitat turística, passant l'auditoria satisfactòriament des d'aqueix moment sense no conformitats.
Tourist Info Alcoi depén de l'Ajuntament d'Alcoi a través de Turisme Comunitat Valenciana i està adscrita a la Xarxa d'Oficines d'Informació Turística de la Generalitat Valenciana, Xarxa Tourist Info. La seua activitat principal és prestar un servei d'informació turística, bé en destinació, bé a distància (per telèfon, correu postal i electrònic, xarxes socials etc.), als turistes que ho demanden sobre els recursos i oferta turística de la ciutat d'Alcoi, de la província d'Alacant i del conjunt de la Comunitat Valenciana.
L'oficina va començar la seua marxa en el 2001, té caràcter estratègic i municipal i està situada en una zona cèntrica de la ciutat d'Alcoi.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El número 29031, quinto premio de la Lotería Nacional , en Alcoy

La veu del Tio Piam proclama l’arribada de l’Ambaixador Reial

Comencen a treballar els majors de 30 anys contractats per l´Ajuntament

Foro Alcoy Industrial: Conferencia "Industria 4.0: Cloud y Ciberseguridad en las empresas

Ahir va tindre lloc des del programa Dóna Mare un desdejuni on han participat les dones amb els seus fills

El Ajuntament d’Alcoi ha engegat en el segon semestre de l'any la II Edició del Programa Activa Àgora, en col·laboració amb el CEEI

Alcoi en una publicació nord-americana sobre turisme a la Comunitat Valenciana

El President Ximo Puig i la Consellera, Gabriela Bravo, visiten el Tirisiti

Desarticulada en Alcoy una organización criminal dedicada a la venta de drogas al menudeo


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.