Les Biblioteques Municipals registren més de 280.000 usuaris durant 2019


  13-02-2020 | Alcoi   |  Visitas:276
Actualitat

Alcoi

La biblioteca Central amb més de 175.000 usuaris se situa en el primer lloc.

Les dades de les Biblioteques Municipals de la ciutat demostres l’ús habitual que les alcoianes i alcoians realitzen d’aquestes infraestructures culturals, en molts casos de manera reiterada i continua al llarg de l’any. Per centres, la Biblioteca Central acumula el nombre més gran d’usuaris, un total, de 176.451‬; l’Uxola suma 65.777 i Zona Nord 40.610.

Destaca també en l'última anualitat, l’aposta per seguir ampliant l’ús del Centre Cultural com a centre integral dedicat a la lectura. A la biblioteca Infantil de Tirisiti, cada vegada amb més activitats de dinamització lectora, on per exemple, aquest estiu, es van realitzar activitats matinals de manera continuada, també se suma, la nova sala de lectura Joan Valls, que ha comptat amb molt bona acollida per part del públic que consum cultura, i pot estar orgullosa de, en pocs mesos, comptar amb nombroses presentacions de llibres, moltes d’elles, amb una considerable quantitat de públic.

El regidor de cultura, Raül Llopis, explica: «Les nostres biblioteques segueixen en bona forma. Tenim un alt nombre d’usuaris que fan ús dels seus serveis i seguim ampliant activitats, sobretot, en el cas de la dinamització lectora. També cal destacar que en el Centre Cultural Mario Silvestre estem vertebrant un projecte al voltant de l’edifici i la lectura, fet que ha sigut possible al traslladar les oficines de cultura a l’IVAM CADA ALCOI».

«A la biblioteca Infantil de Tirisiti, que segueix tenint una gran acollida per part de les famílies i els centres educatius, hem sumat la nova sala de lectura Joan Valls també amb bons resultats. Sense oblidar el nou premi de novel•la Isabel Clara-Simó que hem creat a proposta del Consell de Cultura. Un projecte il•lusionant de fer d’Alcoi una ciutat que fomente la lectura, un projecte, a més a més, en el que ja estem treballant per ampliar en 2020 amb la biblioteca infantil de Zona Nord i de les noves sales d’estudi al Centre Cultural» afegeix Llopis.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoi consolida la seua capitalitat en el primer any de legislatura

Naix a Alcoi la plataforma cultural INDUSTRI.ART

Les piscines municipals obriran el 29 de juny

Més de 3.200 escolars han participat enguany en la campanya d’educació viària de la policia local

El dilluns 29 de juny obriran les piscines municipals

El muBOma reabre mañana miércoles sus puertas con amplias medidas de seguridad e higiene

Millorar el present, garantir el futur. Article d'opinió de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés

Presentació d'AMICA i actualitat festera d'Alcoi

El PP propone reclamar al Gobierno central más recursos para superar la crisis


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.