Les Biblioteques Municipals registren més de 280.000 usuaris durant 2019


  13-02-2020 | Alcoi   |  Visitas:190
Actualitat

Alcoi

La biblioteca Central amb més de 175.000 usuaris se situa en el primer lloc.

Les dades de les Biblioteques Municipals de la ciutat demostres l’ús habitual que les alcoianes i alcoians realitzen d’aquestes infraestructures culturals, en molts casos de manera reiterada i continua al llarg de l’any. Per centres, la Biblioteca Central acumula el nombre més gran d’usuaris, un total, de 176.451‬; l’Uxola suma 65.777 i Zona Nord 40.610.

Destaca també en l'última anualitat, l’aposta per seguir ampliant l’ús del Centre Cultural com a centre integral dedicat a la lectura. A la biblioteca Infantil de Tirisiti, cada vegada amb més activitats de dinamització lectora, on per exemple, aquest estiu, es van realitzar activitats matinals de manera continuada, també se suma, la nova sala de lectura Joan Valls, que ha comptat amb molt bona acollida per part del públic que consum cultura, i pot estar orgullosa de, en pocs mesos, comptar amb nombroses presentacions de llibres, moltes d’elles, amb una considerable quantitat de públic.

El regidor de cultura, Raül Llopis, explica: «Les nostres biblioteques segueixen en bona forma. Tenim un alt nombre d’usuaris que fan ús dels seus serveis i seguim ampliant activitats, sobretot, en el cas de la dinamització lectora. També cal destacar que en el Centre Cultural Mario Silvestre estem vertebrant un projecte al voltant de l’edifici i la lectura, fet que ha sigut possible al traslladar les oficines de cultura a l’IVAM CADA ALCOI».

«A la biblioteca Infantil de Tirisiti, que segueix tenint una gran acollida per part de les famílies i els centres educatius, hem sumat la nova sala de lectura Joan Valls també amb bons resultats. Sense oblidar el nou premi de novel•la Isabel Clara-Simó que hem creat a proposta del Consell de Cultura. Un projecte il•lusionant de fer d’Alcoi una ciutat que fomente la lectura, un projecte, a més a més, en el que ja estem treballant per ampliar en 2020 amb la biblioteca infantil de Zona Nord i de les noves sales d’estudi al Centre Cultural» afegeix Llopis.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les restes d'Isabel-Clara Simó ja descansen al Cenotafi del Cementiri d'Alcoi

La Asociación de San Jorge celebra su primera Asamblea de 2020, y culmina la modificación de su Estatuto

El nebot de Camilo Sesto, Óscar Blanes Francés, ha donat tres retrats que li va fer el seu oncle

Alcoi acoge el sábado la Quedada de Running Femenino de la 10KFem

Dia Escolar de la No Violència i la Pau

Concentració de protesta del veïnat del Centre Històric a Alcoi

L'art disruptiu de Paloma Orts en 'XIII'

El Consell de la Formació Professional acorda les seues actuacions per a 2020

Un ensorrament al carrer Sant Agustí produeix una víctima mortal


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.