Les cendres de Camilo Sesto reposaran a Alcoi


  23-10-2019 | Alcoi   |  Visitas:2965
Actualitat

Alcoi

Camilo Blanes, fill del cantant Camilo Sesto, ha anunciat que les cendres del seu pare, que va morir el passat 8 de setembre per una fallada renal, descansaran a Alcoi la ciutat on va nàixer l'artista fa més de 70 anys. Segons ha confirmat Camilo Blanes en diversos mitjans "Estarà amb els meus avis". D'aquesta manera, Camilo Sesto compartirà sepultura amb Eliseo Blanes i Joaquina Cortesa, als quals va estar molt unit.

El seu fill també ha permés que els veïns d'Alcoi celebren un homenatge en honor al cantant, que serà aquest dijous 24 d'octubre. Així que finalment es complirà amb la voluntat de l'artista, que volia descansar a la seua ciutat natal. Serà Blanes qui portarà les cendres del seu difunt pare fins a l'Ajuntament d'Alcoi, on es col·locaran en el saló de plens, al costat d'un bust del cantant i diverses banderes, perquè el veïnat pugua donar el seu últim adéu.

Al principi, Camilo Sesto va deixar escrit en el seu testament que després de ser incinerat, volia que les seues cendres estigueren a Alcoi, la seua terra natal, i que o bé s'escamparen per un dels rius de la ciutat alacantina o si no es guardaren en el mausoleu familiar, per a descansar al costat dels seus pares. Però Camilo Blanes tenia difícil complir amb l'última voluntat del seu progenitor. D'una banda, segons la legislació espanyola està prohibit escampar les cendres en la mar i en qualsevol altre lloc, perquè des de fa uns anys està considerat com un delicte greu contra el medi ambient i pot implicar altes sancions econòmiques. I, per un altre, el mausoleu familiar del qual parlava Sesto ja no existeix.

Segons declaracions de l'entorn de l'artista a EL País es desconeixen els motius que van portar a Pepe Blanes -germà de l'artista- a vendre el mausoleu familiar en 2017, però asseguren que va suposar un punt final en la relació del cantant amb el seu germà. Camilo Sesto va haver d'incinerar les restes dels seus pares, que ara reposen en un columbari del cementeri alcoià i va oblidar actualitzar aquest detall en les seues últimes voluntats.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Notícies relacionades


Lo más visto en Alcoi

Alcoy despide a Camilo Sesto con todos los honores

Presentació de càrrecs dels Moros i Cristians y del Sant Jordiet 2020

"La Escalera" nos lleva a conocer a Alejandro Marín, atleta paralímpico e ingeniero

Informació Campeonat de Orientació

Coneixem l’opinió dels veïns i veïnes d’Alcoi sobre la trajectòria professional del cantant alcoià Camilo Sesto

Coneixem la festa al patró d´Alcoi Sant Maure organitzada per l´Associació de Sant Maure Màrtir

Programa "Qué et contes?" con María Serra, escritora

Augmenta el reciclatge en Alcoi

Es presenta la nova web de la Societat Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.