Les cendres de Camilo Sesto reposaran a Alcoi


  23-10-2019 | Alcoi   |  Visitas:3927
Actualitat

Alcoi

Camilo Blanes, fill del cantant Camilo Sesto, ha anunciat que les cendres del seu pare, que va morir el passat 8 de setembre per una fallada renal, descansaran a Alcoi la ciutat on va nàixer l'artista fa més de 70 anys. Segons ha confirmat Camilo Blanes en diversos mitjans "Estarà amb els meus avis". D'aquesta manera, Camilo Sesto compartirà sepultura amb Eliseo Blanes i Joaquina Cortesa, als quals va estar molt unit.

El seu fill també ha permés que els veïns d'Alcoi celebren un homenatge en honor al cantant, que serà aquest dijous 24 d'octubre. Així que finalment es complirà amb la voluntat de l'artista, que volia descansar a la seua ciutat natal. Serà Blanes qui portarà les cendres del seu difunt pare fins a l'Ajuntament d'Alcoi, on es col·locaran en el saló de plens, al costat d'un bust del cantant i diverses banderes, perquè el veïnat pugua donar el seu últim adéu.

Al principi, Camilo Sesto va deixar escrit en el seu testament que després de ser incinerat, volia que les seues cendres estigueren a Alcoi, la seua terra natal, i que o bé s'escamparen per un dels rius de la ciutat alacantina o si no es guardaren en el mausoleu familiar, per a descansar al costat dels seus pares. Però Camilo Blanes tenia difícil complir amb l'última voluntat del seu progenitor. D'una banda, segons la legislació espanyola està prohibit escampar les cendres en la mar i en qualsevol altre lloc, perquè des de fa uns anys està considerat com un delicte greu contra el medi ambient i pot implicar altes sancions econòmiques. I, per un altre, el mausoleu familiar del qual parlava Sesto ja no existeix.

Segons declaracions de l'entorn de l'artista a EL País es desconeixen els motius que van portar a Pepe Blanes -germà de l'artista- a vendre el mausoleu familiar en 2017, però asseguren que va suposar un punt final en la relació del cantant amb el seu germà. Camilo Sesto va haver d'incinerar les restes dels seus pares, que ara reposen en un columbari del cementeri alcoià i va oblidar actualitzar aquest detall en les seues últimes voluntats.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Notícies relacionades


Lo más visto en Alcoi

Los Moros y Cristianos de Alcoy siguen sin fecha, pendientes de la pandemia y la autorización de Sanidad

Conocemos la actual situación industrial de Alcoi

Conocemos la opinión de la ciudadanía sobre la situación del COVID-19 en la Fase 0

Se recogen más de 3.6 millones de kilogramos de vidrio de forma separada en 2019 en el ámbito del Consorcio TERRA

Es desallotja a huit adults i un bebé a causa de la caiguda de l'edifici adjacent

La ciutat serà capital cultural valenciana durant tot l’any 2021 després dels canvis que durà endavant la Conselleria de Cultura

Se presenta la revista de Fiestas en el patio del Museo de la Fiesta (MAF)

Conocemos las noticias más importantes del periódico 'El Nostre Ciutat' sobre el coronavirus

Article d'opinió de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés: "Al costat dels nostres majors"


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.