Les obres per homologar l’edifici de l’actual centre juvenil municipal, de cara a l’acollida de tallers de formació, avancen a bon ritme16-05-2018

Les obres per homologar l’edifici de l’actual centre juvenil municipal, conegut com CCJ, de cara a l’acollida de tallers de formació, avancen a bon ritme i està previst que acaben al llarg de l’estiu. Amb aquestes actuacions s’espera millorar l'accessibilitat en les dues plantes, instal•lar un nou accés a la planta superior, així com disposar d’un nou servei de dutxes en la primera planta de l'edifici.

Les tasques que han estat desenvolupant-se fins avui han consistit en el tancament i acotament de les zones de treball i en la demolició de l’antiga oficina i el forjat sobre el que s’ha tingut que construir la nova escala de comunicació entre les dues plantes de l’edifici. Durant la passada setmana es va procedir a l’encofrat de l’escala mitjançant bigues de ferro i l’execució de la llosa de formigó amb formació d’escalons inclosa, quedant el passat dijous ja formigonada. L’actuació va ser adjudicada a Construcciones y Excavaciones SL per un total de 56.814,34 €.

Cal recordar que el canvi de legislació estatal va suscitar la suspensió momentània dels taller d’ocupació dirigits a aturats de llarga durada. Per tal de recuperar aquestes accions formatives, s’està portant endavant l’adequació de les condicions de l'edifici perquè complisca amb els recorreguts d'evacuació del Document Bàsic de Seguretat contra Incendis. Açò implica la instal•lació d’una nova escala prop del segon accés en l'ala oest (la part més pròxima al pont de Cervantes), i l’adaptació de les portes d'aquest accés perquè l'obertura siga cap a l'exterior. D'altra banda es condicionarà l'escala exterior de la segona eixida, eliminant les rampes disposades sobre esglaons.

També es dotarà a l'edifici de tots aquells mecanismes contra incendi que estableix la normativa vigent, a més d’incorporar i condicionaran noves portes d'accés a les diferents estades interiors perquè complisquen les dimensions mínimes que estableix la normativa d'accessibilitat. Finalment s'executarà un nou nucli de lavabos i dutxes en la planta primera.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Fiesta del Pasodoble y "Nit de l'Olla"

La Generalitat ajuda a finaçar dos importants projectes per a la ciutat

El Campus d'Alcoi de la UA obrirà amb 60 places de Mestre d'Infantil a la Cambra de Comerç el pròxim curs

A partir d'agost no es pagarà per aparcar als carrers d'Alcoi

Actos del Día del Alardo de las fiestas de Alcoi - Día 24 d´abril

L’auditori Armando Blanquer acollirà el 16 de juny un show freestyle de rap

Cumbre rotaria en Alcoy para el inicio oficial del Rotary Club Alcoy Font Roja

El diumenge 10 de juny tindrà lloc la tradicional cursa '10K Alcoi Via Verda'

Más de un millar de personas participaron en la conclusión del Deporte Adaptado de los Juegos Deportivos de la CV


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en