Les obres per homologar l’edifici de l’actual centre juvenil municipal, de cara a l’acollida de tallers de formació, avancen a bon ritme


Comparte esta noticia en:

16-05-2018 | Alcoi   |  Visitas:86

Les obres per homologar l’edifici de l’actual centre juvenil municipal, conegut com CCJ, de cara a l’acollida de tallers de formació, avancen a bon ritme i està previst que acaben al llarg de l’estiu. Amb aquestes actuacions s’espera millorar l'accessibilitat en les dues plantes, instal•lar un nou accés a la planta superior, així com disposar d’un nou servei de dutxes en la primera planta de l'edifici.

Les tasques que han estat desenvolupant-se fins avui han consistit en el tancament i acotament de les zones de treball i en la demolició de l’antiga oficina i el forjat sobre el que s’ha tingut que construir la nova escala de comunicació entre les dues plantes de l’edifici. Durant la passada setmana es va procedir a l’encofrat de l’escala mitjançant bigues de ferro i l’execució de la llosa de formigó amb formació d’escalons inclosa, quedant el passat dijous ja formigonada. L’actuació va ser adjudicada a Construcciones y Excavaciones SL per un total de 56.814,34 €.

Cal recordar que el canvi de legislació estatal va suscitar la suspensió momentània dels taller d’ocupació dirigits a aturats de llarga durada. Per tal de recuperar aquestes accions formatives, s’està portant endavant l’adequació de les condicions de l'edifici perquè complisca amb els recorreguts d'evacuació del Document Bàsic de Seguretat contra Incendis. Açò implica la instal•lació d’una nova escala prop del segon accés en l'ala oest (la part més pròxima al pont de Cervantes), i l’adaptació de les portes d'aquest accés perquè l'obertura siga cap a l'exterior. D'altra banda es condicionarà l'escala exterior de la segona eixida, eliminant les rampes disposades sobre esglaons.

També es dotarà a l'edifici de tots aquells mecanismes contra incendi que estableix la normativa vigent, a més d’incorporar i condicionaran noves portes d'accés a les diferents estades interiors perquè complisquen les dimensions mínimes que estableix la normativa d'accessibilitat. Finalment s'executarà un nou nucli de lavabos i dutxes en la planta primera.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El número 29031, quinto premio de la Lotería Nacional , en Alcoy

Alcoi serà la seu del segon CEFIRE específic de formació professional d´àmbit autonòmic

La veu del Tio Piam proclama l’arribada de l’Ambaixador Reial

Comencen a treballar els majors de 30 anys contractats per l´Ajuntament

Foro Alcoy Industrial: Conferencia "Industria 4.0: Cloud y Ciberseguridad en las empresas

Ahir va tindre lloc des del programa Dóna Mare un desdejuni on han participat les dones amb els seus fills

El Ajuntament d’Alcoi ha engegat en el segon semestre de l'any la II Edició del Programa Activa Àgora, en col·laboració amb el CEEI

El President Ximo Puig i la Consellera, Gabriela Bravo, visiten el Tirisiti

Miquel Soler, Secretari Autonòmic d’Educació i Investigació, va visitar ahir la ciutat en una intensa jornada per a explicar els projectes actuals i conversar amb diferents col·lectius.


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.