Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi13-03-2018   |  Visitas:221

Les propostes aprovades per Conselleria inclouen grans obres als centres de secundària alcoians: la tan esperada durant dècades remodelació integral de l’Andreu Sempere i la construcció en el solar en front de Cotes Baixes d’aules taller per aglutinar els cicles que ara es troben en altres llocs de la ciutat com a les Aules Verdes. L’únic que no ha entrat és l’ampliació de la quarta planta del Pare Vitòria. Batoi tampoc tindrà reformes ja que al ser un centre nou, de moment, no precisa obres.
D’altra banda, «Edificant» també ha acceptat projectes per als centres de primària, que si bé no són quantitats tan elevades si que són molt importants per a les comunitats educatives d’aquests centres. El CEIP Sant Vicent podrà realitzar el tancament del terrat per a ús de la biblioteca, l’execució d’un nou magatzem esportiu i la substitució de les finestres de la façana. Al CEIP Romeral, es farà l’adequació nova sala de reunions de professors, el cobriment de la pista esportiva, i la substitució de la caldera. Tomàs Llácer, amb el cobriment de la zona esportiva i accés al bus. Instal·lació d’un sistema de refrigeració al centre. Horta Major, tindrà la instal·lació de la Caldera de Gas i Miguel Hernández, la col·locació de dues marquesines al pati. Per tant, tots els centres de primària públics alcoians rebran alguna millora.
El regidor d’educació, Alberto Belda, destaca la importància del pla per l’amplitud de beneficiaris i perquè posarà al dia totes les instal·lacions educatives públiques d’Alcoi, que a més, han sigut demandades des dels propis centres amb un procés participatius sense precedents. Recordem que les millores van ser aprovades pels consells escolars dels centres i pel plenari municipal.
L'objectiu del programa «Edificant» és posar al dia tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana amb un pressupost global de 700 milions d'euros i suposa que el Consell delegue les competències en matèria de construcció i rehabilitació de col·legis i instituts. l’Ajuntament d’Alcoi es fa càrrec de la part tècnica, és a dir, del projecte, contractació, construcció, adreça i certificació de l'obra; tot això permetrà agilitzar els tràmits i donar solucions més ràpides als centres i el cost econòmic és a càrrec de la Generalitat.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

A partir d'agost no es pagarà per aparcar als carrers d'Alcoi

El Campus d'Alcoi de la UA obrirà amb 60 places de Mestre d'Infantil a la Cambra de Comerç el pròxim curs

Actos del Día del Alardo de las fiestas de Alcoi - Día 24 d´abril

Cumbre rotaria en Alcoy para el inicio oficial del Rotary Club Alcoy Font Roja

L’auditori Armando Blanquer acollirà el 16 de juny un show freestyle de rap

El diumenge 10 de juny tindrà lloc la tradicional cursa '10K Alcoi Via Verda'

XIII edició del Festival Intercomunitari de Música en l’ESO (FIMESO)

Más de un millar de personas participaron en la conclusión del Deporte Adaptado de los Juegos Deportivos de la CV

Els treballs d’adequació de l’àrea infantil ubicada al parc de Batoi han finalitzat


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en