Més de 30 persones participen en la Trobada Horts Socials Municipals


  18-07-2019 | Alcoi   |  Visitas:67
Societat

Alcoi

Per tercer any consecutiu, el Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alcoi ha organitzat la Trobada dels Horts Socials Municipals. Aquest encontre reuneix els usuaris dels quatre horts socials d'Alcoi que compten amb parcel·les que són cedides de manera gratuïta als veïns d'Alcoi que les sol·liciten mitjançant la realització d'un sorteig que dóna prioritat a jubilats i aturats.

Aquest esdeveniment anual es realitza amb l'ànim de promoure la convivència, l'intercanvi de coneixements, idees i també llavors de varietats locals entre els usuaris dels diferents horts socials. Sota el marc de l'esdeveniment social que és per als hortolans aquest esmorzar compartit, l'ajuntament organitza dues activitats que s'han tornat molt populars entre els usuaris que amb compartit taula amb el regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre. Aquestes són el premi a l'hortalissa més gran o més original i el premi al millor espencat. El premi a l'hortalissa més gran o més original ha sigut per a Pascual Rey amb una cabeça d'all de dimensions considerables, mentre que el millor espencat ha sigut el de Cristobal Jurado.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Lorena Zamorano: "Una vegada més, els alcoians hem de pagar la nefasta gestió del PP"

El Grup de Danses Sant Jordi crea una guia d'indumentària de l'època modernista

El Campus d'Alcoi de la UPV col·laborarà amb la Setmana Modernista

Homenatge del poble d´Alcoi a la seua patrona, la Mare de Déu dels Lliris

La "Asociación Provincial de Turismo Alicante Interior" ha preparat una activitat de promoció per al cap de setmana de la Fira Modernista.

Alcoi publica les bases per a premiar al millor cartell anunciador de la CXXXV Cavalcada dels Reis d'Orient d'Alcoi per a l'any 2020.

Tot preparat per al pas de la Volta Ciclista a Espanya per Alcoi

Alcoi rep més de 25.000 euros per a les seues biblioteques

La Setmana Modernista d'Alcoi també al Cementeri


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.