Més de 9.500 persones fan ús de les piscines municipals durant la primera quinzena d'obertura


Comparte esta noticia en:

12-07-2018 | Alcoi   |  Visitas:104

S’HAN VENUT 250 BONS DE TEMPORADA MÉS QUE L’ANY PASSAT
Les tres piscines municipals d’Alcoi han acollit durant la seua primera quinzena d’activitat a 9.584 persones. Aquella que major nombre de visites ha rebut és la piscina municipal José Trenzano, amb 5.205, seguida per la del Poliesportiu de Caramanxel, amb 2.904, i la del Poliesportiu de Batoi, amb 1.433 persones. Dins de la xifra total es comptabilitzen també els 1.242 bons de temporada, la venda dels quals s’ha incrementat en 250 respecte a la campanya anterior.

Recordem que aquest és el primer any en què les tres piscines municipals han obert alhora, ja que anteriorment s’obrien de manera esglaonada al llarg de la segona quinzena de juny. Les persones de 6 a 16 anys constitueixen la franja d’edat més nombrosa, amb 3.392; seguida per la dels infants menors de 6 anys, amb 2,067; la de les persones adultes, amb 2.044; i finalment, els pensionistes, amb 663 persone en total. Quant als i les esportistes d'elit, 77 d’aquests usuaris han visitat les piscines.

Una de les novetats que presenta el servei enguany es troba en el nou control d’accés, que ara es realitza de manera informàtica. A més també s’ha homogeneïtzat tot el marcatge i la senyalística, on s’especifiquen les normes d’ús. El regidor d’Esports, Alberto Belda, destaca en aquest vídeo totes les millores, valorades enguany en 100.000 €: https://www.youtube.com/watch?v=RtSuzfLvSuQ&t=33s.

En relació al nombre d’usuaris, recorda el regidor que «l’objectiu de l’Ajuntament no és incrementar la xifra d’assistents, ja que aquesta depèn de la climatologia i no de la inversió que es faça». El vertader objectiu, continua Belda, «és garantir l’accés a les piscines públiques de propietat municipal al llarg de l’estiu, que les persones usuàries tinguen les màximes comoditats i unes instal•lacions com toca».
MÉS INFORMACIÓ:
Alberto Belda
abelda@alcoi.org
mv 618683291
MÁS DE 9.500 PERSONAS HACEN USO DE LAS PISCINAS MUNICIPALES DURANTE LA PRIMERA QUINCENA DE APERTURA
SE HAN VENDIDO 250 BONOS DE TEMPORADA MÁS QUE EL AÑO PASADO
Las tres piscinas municipales de Alcoy han acogido durante su primera quincena de actividad a 9.584 usuarios. Aquella que mayor número de visitas ha recibido es la piscina municipal José Trenzano, con 5.205, seguida por la del Polideportivo de Caramanchel, con 2.904, y la del Polideportivo de Batoy, con 1.433 personas. Dentro de la cifra total se contabilizan también los 1.242 bonos de temporada, la venta de los cuales se ha incrementado en 250 respecto a la campaña anterior.
Recordamos que este es el primer año en que las tres piscinas municipales han abierto a la vez, puesto que anteriormente se abrían de manera escalonada a lo largo de la segunda quincena de junio. Las personas de 6 a 16 años constituyen la franja de edad más numerosa, con 3.392 individuos; seguida por la de los menores de 6 años, con 2,067 ; la de los adultos, con 2.044 ; y finalmente, las personas pensionistas con un total de 663. En cuanto a los y ls deportistas de élite, 77 de estos usuarios han visitado las piscinas.
Una de las novedades que presenta el servicio este año se encuentra en el nuevo control de acceso, que ahora se realiza de manera informática. Además también se ha homogeneizado todo el marcaje y la señalística, donde se especifican las normas de uso. El concejal de Deportes, Alberto Belda, destaca en este vídeo todas las mejoras, valoradas este año en 100.000 €: https://www.youtube.com/watch?v=rtsuzflvsuq&t=33s.

En relación al número de personas usuarias, recuerda el concejal que «el objetivo del Ayuntamiento no es incrementar la cifra de asistentes, puesto que esta depende de la climatología y no de la inversión que se haga». El verdadero objetivo, continúa Belda, «es garantizar el acceso a las piscinas públicas de propiedad municipal a lo largo del verano, que los usuarios tengan las máximas comodidades y unas instalaciones adecuadas».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Presentació d'Álvaro Santacreu, Sant Jordiet 2019

Inaugurada la segona comissaria de la Policia Nacional a Alcoi

Presentació del càrrecs festers al Mig Any d'Alcoi

COMPROMÍS ALCOI: Ivorra «Compromís Alcoi demana explicacions sobre la possible subcontractació del servei de neteja a l’empresa d’un alt càrrec socialista »

L'Ajuntament realitza una campanya informativa sobre el nou sistema de recollida de brossa

El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha presentat la 37a edició dels Jocs Esportius

Hazael Rico Bernat guanya el concurs del Cartell anunciador de la CXXXIV Cavalcada

Enguany les Biblioteques Municipals celebren el Dia de la Biblioteca, que es commemora en totes les biblioteques públiques de l’Estat el dimecres 24 d’octubre, amb un seguit d’activitats.

Alcoi ha participat ja dins del projecte europeu Digital Cities Challenge en 2 seminaris de treball, un a Brussel•les i un altre a Tessalònica


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en