Marcos Jácome, nou Sergentet Moro29-01-2018   |  Visitas:103

Ha guanyat el concurs que s’ha fet en la filà Gusmans.

El jove fester de la filà Domingo Miques, Marcos Jácome ha sigut elegit nou Sergentet Moro i dirigirà aquest bàndol en la Glòria Infantil del diumenge 8 d’abril.
Es dona la curiositat que Marcos és amic del Sant Jordiet 2018, Juanjo Valls, i els dos van a la mateixa classe del col•legi Salesians Juan XXIII.

Marcos ha sigut el millor valorat dels sis candidats que s’han presentat a ocupar el càrrec de Sergent Infantil que ha deixat Guillem Climent, dels Asturianos, després de complir el seu cicle. El concurs ha tingut lloc en la seu de la filà Gusmans davant de nombrós públic.

Els altres candidats han sigut el també fester dels Miqueros Nicolás Domínguez, els festers dels Judíos Néstor Santiago Montañés i José Ramón de Orte, qui també perteneix als Chano, Miguel Mirón dels Creuats i Juan Antonio Fernández dels Contrabandistes. El jurat no ho ha tingut gens fàcil donat el nivell de tots els aspirants.

Tots sis han desfilat als sons d’una obra obligada, que en aquesta ocasió ha sigut ‘Chordiet’ de Gregorio Casasempere Juan, i després en una segon ronda ho han fet en una obra elegida a l’atzar entre ‘Primavera’ d’Antonio Gisbert Espí, ‘Aitana’ de Tomás Olcina Ribes i ‘El K’Sar el Yedid’ de Camilo Pérez Monllor.Alcoi, Sergentet Moro Infatil, 27/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Fiesta del Pasodoble y "Nit de l'Olla"

La Generalitat ajuda a finaçar dos importants projectes per a la ciutat

El Campus d'Alcoi de la UA obrirà amb 60 places de Mestre d'Infantil a la Cambra de Comerç el pròxim curs

A partir d'agost no es pagarà per aparcar als carrers d'Alcoi

Actos del Día del Alardo de las fiestas de Alcoi - Día 24 d´abril

Cumbre rotaria en Alcoy para el inicio oficial del Rotary Club Alcoy Font Roja

L’auditori Armando Blanquer acollirà el 16 de juny un show freestyle de rap

El diumenge 10 de juny tindrà lloc la tradicional cursa '10K Alcoi Via Verda'

Más de un millar de personas participaron en la conclusión del Deporte Adaptado de los Juegos Deportivos de la CV


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en