Millores en la zona del preventori que acull el campament reial

22-12-2017   |  Visitas:142

S’HAN DISPOSAT UNES BARANES PER PROTEGIR ELS ASSISTENTS DELS DESNIVELLS DEL TERRENY I DE LA CIRCULACIÓ DE VEHICLES
De cara a acollir la tercera edició del Campament Reial i que Ses Majestats i tots els seus visitants se senten més a gust, des de la regidoria de Medi Ambient s’han realitzat actuacions per a millorar aquesta zona del paratge del Preventori. Concretament, s’ha disposat un conjunt de baranes en la zona que circumda el Campament amb les quals protegir als assistents tant dels desnivells com dels cotxes que circulen per la carretera d’accés al Preventori. Paral•lelament s’ha desbrossat i netejat la zona, millorant així la comoditat i l’aparença del paratge.
Aquests treballs d’adequació van finalitzar durant la jornada d’ahir després de dues setmanes d’actuació. En total foren uns 10 operaris els que estigueren treballant a la zona, la meitat pertanyents a la brigada forestal del programa Avalem Joves i l’altra meitat a la brigada de manteniment del Parc Natural de Mariola, depenent de la Conselleria de Medi Ambient. El pressupost final ha voltat els 1.400 euros.
Recordem que el Campament Reial estarà instal•lat el matí del 5 de gener al Preventori. Fins al moment s’han venut més de 8.000 entrades, tant de manera física com a través de la web ticketalcoi.com; la resta, 200 en total, es podran adquirir al mateix Campament el 5 de gener a partir de les 8.45 h.
La iniciativa és fruit de la col•laboració entre l’Ajuntament d’Alcoi i l’Associació Cultural Samarita amb el patrocini de Mutua de Levante, i té, d’altra banda, caràcter benèfic. La recaptació de les entrades anirà destinada al Campament Esplai i a l’Associació TEA – Asperger d’Alcoi.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

IV Concurs de tapes festeres i la quinta edició dels Premis Samarita de la festa

Activitat de ball de cara a la segona edició de la Fira Modernista de Alcoi

34 Concurso Escolar del Grupo Social ONCE. “Reinventemos juntos una escuela para tod@s”

Tot a punt per a les festes de moros i cristians

COMPROMÍS ALCOI: "Ivorra: «Defensem les pensions públiques davant la proposa privatitzadora de la Comissió Europea, el PEPP»"

El famós musical 'El fantasma de l'Òpera' arriba a Alcoi

Limitado el tránsito de vehículos a la Font Roja durante Semana Santa

La 7a edició de l'Esport en 3D busca disseny per al seu cartell anunciador

La Regidoria de Polítiques Socials de l'ajuntament d'Alcoi ha dut endavant una nova activitat intergeneracional

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en