Moltó: «L’execució general del pressupost del 2018 va ser del 76%»


  02-07-2019 | Alcoi
Política

Alcoi


I afegeix que, fins i tot, per culpa de la coneguda com a «regla de gasto», hem executat més del que deuríem i ens penalitzen
La regidora d’Hisenda, Vanessa Moltó, ha volgut aclarir algunes dades distorsionades que han aparegut en premsa per part del Partit Popular en relació a l’execució de l’últim pressupost municipal. Moltó destaca que l’execució general del pressupost del 2018 va estar en un 76% contant les inversions i en un 90% si no es compten les inversions, així que dir que «no fem res i no gestionem és falsejar i intentar confondre a la ciutadania».
L’edil encarregada de les finances municipals aclareix també que, per culpa de la llei de racionalització, s'impedeix als ajuntaments «utilitzar tots els seus recursos i executar molts projectes, una demanda que no deixen de fer alcaldes de tota Espanya». Moltó explica: «Aquest any per exemple, i per culpa de la coneguda com a «regla del gasto» ens penalitzen per haver executat massa i ens obliguen a fer un pla d’ajust de 400.000 euros ».
Per part del govern es recorda també que «una part important del pressupost d’inversió, amb diversos milions d’euros estan bloquejats i s’arrosseguen any rere any al pressupost sense poder fer ús d’ells per culpa del desastre del projecte urbanístic del govern del PP en Serelles, on s’ha hagut d'encautar un aval i portar a terme diverses actuacions, com la construcció del pont, per a poder dotar a la zona dels serveis necessaris».
També hi ha una part important del pressupost condicionada per ajudes europees pel que s’ha d’estalviar la part que correspon aportar a les arques municipals per a poder portar endavant aquests projectes. Iniciatives amb importants pressupostos que arriben a diversos milions d’euros com Rodes.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Lorena Zamorano: "Una vegada més, els alcoians hem de pagar la nefasta gestió del PP"

El Grup de Danses Sant Jordi crea una guia d'indumentària de l'època modernista

El Campus d'Alcoi de la UPV col·laborarà amb la Setmana Modernista

Homenatge del poble d´Alcoi a la seua patrona, la Mare de Déu dels Lliris

La "Asociación Provincial de Turismo Alicante Interior" ha preparat una activitat de promoció per al cap de setmana de la Fira Modernista.

Tot preparat per al pas de la Volta Ciclista a Espanya per Alcoi

Alcoi rep més de 25.000 euros per a les seues biblioteques

Alcoi publica les bases per a premiar al millor cartell anunciador de la CXXXV Cavalcada dels Reis d'Orient d'Alcoi per a l'any 2020.

La Setmana Modernista d'Alcoi també al Cementeri


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.