Molt: Lexecuci general del pressupost del 2018 va ser del 76%


  02-07-2019 | Alcoi   |  Visitas:288
Poltica

Alcoi


I afegeix que, fins i tot, per culpa de la coneguda com a regla de gasto, hem executat ms del que deurem i ens penalitzen
La regidora dHisenda, Vanessa Molt, ha volgut aclarir algunes dades distorsionades que han aparegut en premsa per part del Partit Popular en relaci a lexecuci de lltim pressupost municipal. Molt destaca que lexecuci general del pressupost del 2018 va estar en un 76% contant les inversions i en un 90% si no es compten les inversions, aix que dir que no fem res i no gestionem s falsejar i intentar confondre a la ciutadania.
Ledil encarregada de les finances municipals aclareix tamb que, per culpa de la llei de racionalitzaci, s'impedeix als ajuntaments utilitzar tots els seus recursos i executar molts projectes, una demanda que no deixen de fer alcaldes de tota Espanya. Molt explica: Aquest any per exemple, i per culpa de la coneguda com a regla del gasto ens penalitzen per haver executat massa i ens obliguen a fer un pla dajust de 400.000 euros .
Per part del govern es recorda tamb que una part important del pressupost dinversi, amb diversos milions deuros estan bloquejats i sarrosseguen any rere any al pressupost sense poder fer s dells per culpa del desastre del projecte urbanstic del govern del PP en Serelles, on sha hagut d'encautar un aval i portar a terme diverses actuacions, com la construcci del pont, per a poder dotar a la zona dels serveis necessaris.
Tamb hi ha una part important del pressupost condicionada per ajudes europees pel que sha destalviar la part que correspon aportar a les arques municipals per a poder portar endavant aquests projectes. Iniciatives amb importants pressupostos que arriben a diversos milions deuros com Rodes.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Poderoses, de la veu silenciada de les dones a la reconstrucci del present

L'ajuntament organitza reunions amb el venat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informaci i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

La Guardia Civil investiga a un camionero que multiplicaba por 5 la tasa de alcohol permitida

El Colegio de Enfermera de Alicante condena el apualamiento de una mujer y sus hijos en Alcoy

El Pla de Joventut 2021-2025 entra en la recta final


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.