Oberta la sol•licitud d'ajudes per a l'arbitratge del futbol base


  28-07-2020 | Alcoi
Actualitat

Alcoi

El termini per a demanar les subvencions acaba el pròxim 4 de setembre

La Regidoria d’Esports convoca les subvencions destinades a les entitats esportives de la ciutat amb participació en la competició oficial de Futbol Categoria Cadet i/o juvenil 2ª Regional organitzada per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana durant la temporada 2019/2020 per finançar despeses d'arbitratge. Els 6.018 euros de la partida econòmica destinada a aquestes ajudes permetran sufragar les despeses derivades dels arbitratges en la passada temporada, que com la resta d'esports ha viscut una situació atípica amb la crisi sanitària de la Covid-19.

El termini per a formalitzar les sol•licituds romandrà obert fins el 4 de setembre i les ajudes s'atorgaran en règim de concurrència competitiva.

Les ajudes van destinades a clubs i entitats de la ciutat d'Alcoi que estiguen legalment constituïts i inscrits en el Registre d'Entitats Esportives de la Generalitat Valenciana; que estiguen en el Registre Municipal d'Associacions Veïnals de l'Ajuntament d'Alcoi; que estiguen inscrits i hagen participat amb equips en la competició organitzada per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana en la temporada 2019/2020 en la categoria cadet i/o juvenil 2ª Regional d'acord a la seua base de competició. I que complisquen amb els requisits de l'article 13 de la llei 38/2003 de 17 de novembre, General de Subvencions i no tinguen cap conveni amb l'Ajuntament amb una subvenció superior als 2000 euros que faça referència a l'organització i/o participació en competicions esportives durant la temporada.

El regidor d'esports, Miguel Juan Reig, explica que "ja estan obertes fins al 4 de setembre, les subvencions destinades a totes aquelles entitats esportives d'Alcoi que hagen tingut equips de futbol en competició oficial en les categories infantil de lliga local, cadet o juvenil de segona regional, durant la temporada 2019/2020. Ha sigut un any inèdit per al nostre esport, no obstant això, seguim treballant per a que els nostres esportistes i, sobretot, l'esport de base continua comptant amb els recursos necessaris per a impulsar la pràctica esportiva a la nostra ciutat".

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

La Policía Nacional realiza un dispositivo en la ciudad de Alcoy para velar por la Seguridad Ciudadana

Reunión sin acuerdo para la vuelta de la gestión pública de la residencia DomusVi

El CD Alcoyano pasa a la final tras un partido muy competido contra el CF Intercity (0-0)

La biblioteca Tirisiti penja el cartell de complet en totes les activitats del mes de juliol

Inventari complet del llegat de Camilo Sesto a Alcoi

Commemoració de la festivitat de la Verge dels Lliris

Els animadors de Joventut promocionen les activitats de la regidoria entre els joves

Alcoi adjudica la col·locació de punts de WIFI gratuïta en llocs públics

Les piscines municipals comptabilitzen un total de 15.858 usuaris durant el mes de juliol


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.