Obres i Serveis executa més de mig milió d'euros en contractes menors


  29-07-2020 | Alcoi   |  Visitas:55
Actualitat

Alcoi


Una de les prioritats per l'Ajuntament dins del Pla Reactiva Alcoi era augmentar l'execució de contractes menors per donar feina a les empreses del territori

La regidoria d'Obres i Serveis ha executat durant els mesos d'abril, maig, juny i juliol prop de 50 contractes menors d'obres, serveis i subministraments, tots ells encaminats al manteniment i millora de la ciutat. En total, els 49 contractes executats ascendeixen a un cost de 568.205 euros i estan englobats tant en la millora de l'enllumenat com en el paviment, millora d'àrees infantils, aigua, jardins, accessibilitat i edificis municipals.
Recordem que el Pla ReactivAlcoi per a pal•liar els efectes causats per la crisi provocada per la Covid-19 en els diferents sectors econòmics i socials de la ciutat inclou mesures tributàries i ajudes directes per a l'hostaleria, el comerç, autònoms i micropimes. Una de les mesures d’aquest pla és la de realitzar contractes menors a empreses de la comarca, sempre que siga possible, amb la intenció de reactivar tant el sector de la construcció com els sectors auxiliars.

Els contractes més elevats, amb un cost superior als 20.000 euros corresponen a obres realitzades en diferents punts de la ciutat. El muntant més alt amb 48.000 euros és per la pavimentació del barri de la Sang, seguit de la construcció de la nova rotonda entre la Carretera Font Roja i la Filà Verds amb prop de 46.000 euros. Les actuacions de manteniment en el Camí de les Llacunes, la coberta del bar del Poliesportiu Francisco Laporta, el condicionament d'una zona per a gossos al parc de Cantagallet, la xarxa d'abastiment d'aigua potable en la zona del Preventori i la coberta del Templete de la Glorieta són altres contractes d'obres que han superat els 20.000 euros.

El regidor d'Obres i Serveis, Jordi Martínez, «Seguim treballant per donar un impuls a les empreses de la comarca a través dels contractes menors. En els últims quatre mesos hem executat més de mig milió d'euros en obres i millores en els nostres barris, incidint en el manteniment i millorant la imatge de la ciutat».

Els parcs infantils ha sigut una de les zones urbanes amb més actuacions amb prop de 55.000 euros d'inversió acumulada en diferents contractes com la reparació de jocs, substitució de sòl de seguretat i dotació d'ombres. Les zones enjardinades també han rebut atenció municipal, realitzant-se actuacions en la zona del riu Riquer, enfront del Museu de Bombers, amb una inversió d'11.000 euros; treballs de manteniment i millora de les bardisses en diverses zones amb un cost total de més de 16.000 euros; endoteràpia en arbrat de diferents zones de Batoi, el centre i Zona Nord; el desbrossament de la zona del riu Riquer o el desbrossament i enjardinament en el carrer Carmen Vidal.

Pel que respecta a la millora tant de les voreres com del paviment de la calçada, a més de les obres ja mencionades com la rotonda del carrer Filà Verds o la pavimentació de la Sang, també s'han realitzat actuacions en les zones de vianants dels ponts de la Petxina, Sant Roc i Maria Cristina; reparació de la inclinació de l'Alameda Camilo Sesto; el rebaix de les vorades de la zona de les Llometes; adequació de les voreres en la zona nord del Cementeri Municipal; reparació del barranc de Na Lloba o el pas de vianants elevat en la carretera Banyeres, entre d'altres actuacions.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

La Policía Nacional realiza un dispositivo en la ciudad de Alcoy para velar por la Seguridad Ciudadana

Reunión sin acuerdo para la vuelta de la gestión pública de la residencia DomusVi

El CD Alcoyano pasa a la final tras un partido muy competido contra el CF Intercity (0-0)

La biblioteca Tirisiti penja el cartell de complet en totes les activitats del mes de juliol

Inventari complet del llegat de Camilo Sesto a Alcoi

Commemoració de la festivitat de la Verge dels Lliris

Els animadors de Joventut promocionen les activitats de la regidoria entre els joves

Alcoi adjudica la col·locació de punts de WIFI gratuïta en llocs públics

Les piscines municipals comptabilitzen un total de 15.858 usuaris durant el mes de juliol


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.