Publicades les ajudes a empreses d'Alcoi per a la contractació de persones desocupades


  01-10-2020 | Alcoi   |  Visitas:96
Actualitat

Alcoi

Les ajudes estan englobades en el pla Reactiva Alcoi impulsat per l'Ajuntament per a incentivar mercat laboral i mantenir els llocs de treball a la ciutat Les subvencions municipals per a afavorir la contractació de persones ocupades han estat publicades hui en el BOP pel qual, a partir de demà, 2 d'octubre i fins al 16 de novembre, ja es poden demanar a través de la sede electrònica de l'Ajuntament d'Alcoi. En total, hi ha una partida de 200.000 euros destinada a pimes, micropimes, autònoms, i empreses o entitats sense ànim de lucre amb una plantilla de fins a 250 persones, que tinguen el seu centre de treball en Alcoi i que es troben al corrent de les seues obligacions fiscals.

Les contractacions hauran d'haver-se realitzat entre l'1 de setembre i el 15 de novembre de 2020 a persones que estiguen empadronades en Alcoi, com a mínim, des de l'1 de gener de 2020, que estiguen inscrites en Labora abans dela formalització del contracte i que no hagen sigut contractades per la mateixa empresa en els últims 6 mesos. Els imports que poden rebre les empreses alcoianes per a cada contractació que complisca els diferents requisits van des dels 1000 fins els 4000 euros. En el cas d'una contractació com a mínim de 6 mesos en jornada completa, l'ajuda seria de 1000 euros, ascendint fins als 1500 euros quan la personacontractada complisca algun dels següents requisits: siga dona, major de 55 anys, menor de 25 o aturat de llarga durada. En el cas que el contracte siga indefinit, l'import ascendirà fins als 3000 euros o a 4000 euros, si la contractada indefinida és dona.

En el cas d'aquelles empreses que convertisquen un contracte temporal a indefinit podran sol·licitar una ajuda de 1.500 euros, 2.000 si el contracte indefinit és d'una dona. I per últim, també poden optar a aquestes subvencions els autònoms i micropimes que reincorporen a tots els seus treballadors de l'ERTE i es comprometen a mantindre'ls contractats durant els pròxims 12 mesos des de la finalització de l'ERTE, amb un import de 1.500 euros.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoi presenta la proposta de modificació de les Ordenances Fiscals, de Prestacions Patrimonials Públiques de caràcter no tributari i dels acords sobre Preus Públics, per a l'exercici 2021

El Colegio Esclavas SCJ de Alcoy celebra el Día Europeo de las Lenguas

Hablamos con Orfeo Soler: artista, pintor, escultor y dibujante

Fira del Llibre en Valencià 2020

Alicante Interior muestra su hoja de ruta basada en el touring, el oleoturismo y las rutas a caballo

La Guardia Civil investiga en Alcoy a un hombre por un presunto delito contra la flora, fauna y animales domésticos

Francisco Valor Llorens, Director del Pasodoble "Petrel", nuevo director de la Banda Primitiva de ALcoi

Un IVAM CADA multicolor va acollir la presentació del cartell de l'Orgull Alcoi 2021

El Círculo Industrial incorpora a su programación cultural el cinefórum Lumière Club


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.