Segona edició del programa "Anima't"09-03-2018   |  Visitas:670

Arriba la segona edició de "Anima't", el programa de dinamització comunitària que pretén dotar d’activitats als barris i fer valdre la presència de les associacions de veïns com a espais de convivència i participació. Durant els pròxims tres mesos els alumnes de 1º del cicle d’animació sociocultural i turística de l’institut de Batoi s’encarregaran de tutoritzar una sèrie d’activitats als barris de la Zona Alta, Santa Rosa i els Clots, el Centre, i el Sargento. Les entitats col·laboradores en la iniciativa són el CIP d’FP Batoi, les associacions de veïns dels barris involucrats, i el departament de Participació de l’Ajuntament d’Alcoi.

La professora que s’encarrega de coordinar les activitats, Silvia Rico, destaca el caràcter intergeneracional de la programació així com el seu vessant dual, ja que «l’alumnat aprén mitjançant el contacte directe amb la societat, i a la vegada la ciutadania es beneficia dels serveis prestats per l’alumnat».

Per la seua part, la regidora de Participació, María Baca, ha volgut remarcar en roda de premsa «la passió i il·lusió evidenciada per l’alumnat, la inversió en capital humà que suposa Anima’t, i sobretot el caràcter voluntari i desinteressat de les associacions que participen en el programa».

Tota la programació relatada pels mateixos alumnes del cicle formatiu la trobareu al següent

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

La Mostra d’Alcoi tanca una edició que encerta amb la seua aposta per la dansa contemporània

10 Projecte empresarials ja són una realitat a través del programa municipal "Activa Àgora"

Aparcament de bicicletes per a turistes

La violència masclista incrementa la seua incidència entre la població jove


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en