Sentncia judicial favorable a l'ajuntament per la caiguda del mur del carrer Caldern


  14-02-2019 | Alcoi   |  Visitas:1185
Successos

Alcoi

La secci 5a de lAudincia Provincial dAlacant ha ratificat la sentncia del Jutjat de Primera Instncia i Instrucci nmero 4 d'Alcoi que va determinar que l'empresa asseguradora haur de pagar a l'ajuntament 220.472,90 euros, ms els interessos i les costes del procediment,per la caiguda del mur del carrer Caldern que va succeir el 17 de gener de 2012, en tractar-se d'un sinistre cobert per la plissa.

s una sentncia molt esperada, no solament perqu els diners sempre ve b, sin perqu ve a fer justcia desprs d'una poca molt complicada en la part econmica que vam patir en l'anterior legislatura i en la qual no vam tenir de cara ni tan sols al segur, ha explicat la regidora de Rgim Jurdic, Lorena Zamorano.

L'Ajuntament es va veure obligat a interposar una demanda sollicitant a l'asseguradora que pagara el corresponent per la caiguda del mur del carrer Caldern. L'empresa es negava allegant que era un mur de contenci i segons asseguraven en el contracte s'especificava que aquest tipus de murs no estaven inclosos.

Durant la vista dos perits van aportar informes que indicaven que no es tractava de murs de contenci, sin de maoneria i que a causa de la seua caiguda, la soluci havia sigut construir un mur de contenci.

Desprs d'analitzar els informes i la plissa d'assegurances de l'Ajuntament, el Jutjat de Primera Instncia i Instrucci nmero 4 d'Alcoiva va fallar en favor de lajuntament dAlcoi, sentncia que ara ha ratificat lAudincia Provincial dAlacant.

L'empresa t 20 dies per a poder presentar un recurs de cassaci. Ja sn dues instncies les que ens han donat la ra, veiem molt complicat que puga estimar-se una cassaci. El ms important s que recuperarem 220.000 euros per a Alcoi, una quantitat que amb els interessos podria arribar al doble, ha indicat la regidora de rgim Jurdic i Patrimoni, Lorena Zamorano.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoi consolida la seua capitalitat en el primer any de legislatura

Ms de 3.200 escolars han participat enguany en la campanya deducaci viria de la policia local

Lalo Blanes Nules, nuevo presidente de Rotary Club Alcoy Font Roja

Naix a Alcoi la plataforma cultural INDUSTRI.ART

Les piscines municipals obriran el 29 de juny

Millorar el present, garantir el futur. Article d'opini de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francs

L'ajuntament dAlcoi posa en marxa un sistema de cita prvia mitjanant una plataforma informtica

Presentaci d'AMICA i actualitat festera d'Alcoi

El PP propone reclamar al Gobierno central ms recursos para superar la crisis


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.