Suspeses les activitats per Sant Antoni


  13-01-2021 | Alcoi   |  Visitas:171
Actualitat

Alcoi

L'Ajuntament d'Alcoi ha suspés les activitats per commemorar Sant Antoni d’aquest any. La tradició marca que el tercer dissabte del mes de gener tinga lloc la benedicció d’animals i posterior xocolatada i que l'endemà se celebre la Romeria a Sant Antoni, aquest any a causa de la Covid-19 no tindran lloc aquests actes.

Des de l’Ajuntament s’havia previst suspendre els actes donada la situació actual de la ciutat, però a més cal assenyalar que el decret de la Generalitat Valenciana especifica que «No es permet la realització de cap esdeveniment o activitat amb concentració de persones en espectacles públics, activitats recreatives i socioculturals, exhibició d’animals i celebracions populars».

«Estem vivint una situació molt difícil i la ciutadania deu quedar-se a casa i eixir només en els casos més precisos com anar a treballar, a comprar o a l’escola. Esperem que prompte es resolga tot i puguem tornar a tindre celebracions, ara no és el moment», afirma la regidora de Festes, Carol Ortiz.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alberto Belda: «Las actividades extraescolares propuestas son fruto del consenso con el órgano más representativo del tejido educativo en la ciudad, el Consejo Escolar Municipal»

El Nadal Alcoià es consolida com un referent

L'Ajuntament determina mesures per a frenar l'avanç de la Covid 19 a Alcoi

Un total de 25 empreses es distingeixen amb el segell Sicted

Donada la situació de la Covid19 a la nostra ciutat s’han acordat les següents mesures per part de l’Ajuntament d’Alcoi

El Betlem de Tirisiti de les Esclaves compleix 25 anys

Actualitat Covid-19

Alcoi serà tancat perimetralment

Es donen a conéixer els actes de la Trilogia dels Reis d'Orient


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.