Suspeses les classes per dem dijous davant lalerta per fortes pluges


  12-09-2019 | Alcoi   |  Visitas:328
Actualitat

Alcoi


L'Agncia Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergncies (AVSRE) ha ems, a travs del Centre de Coordinaci d'Emergncies (CCE), un avs de riscos meteorolgics pel qual s'estableix pre emergncia nivell roig per pluges i tempestes en tota la provncia

La previsi de fortes pluges, especialment intenses en la matinada de dimecres a dijous, ha comportat que lAjuntament dAlcoi haja decidit suspendre les classes per la jornada de dem dijous 12 de setembre. Aquesta suspensi afecta a tots els nivells formatius que simparteixen a la ciutat. Cal assenyalar que l'Agncia Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergncies (AVSRE) ha ems, a travs del Centre de Coordinaci d'Emergncies (CCE), un avs de riscos meteorolgics pel qual s'estableix pre emergncia nivell roig per pluges i tempestes en tota la provncia
Toni Francs, alcalde dAlcoi, ha assenyalat que amb aquestes previsions, la prudncia i responsabilitat ens porta a decidir la suspensi de les classes per dem dijous. Hem considerat important comunicar ja la mesura per tal que les famlies tinguen temps a organitzar-se.

Recordar que ahir ja es va celebrar una reuni, presidida per l'alcalde i amb la presncia de diferents regidors, responsables de les rees de Seguretat, Protecci Civil, Obres i Educaci aix com responsables de la Policia Municipal, i Protecci Civil, per a valorar els riscos i coordinar tots els recursos necessaris per a minimitzar, en la mesura del possible, els efectes del temporal a la ciutat.
Des de lAjuntament dAlcoi comunicarem qualsevol novetat i preguem el consum d'informaci de fonts oficials, evitar els bulos.

Us adjuntem algunes recomanacions:
- Quan es notifique una pre emergncia, cal procurar estar informat de l'evoluci de la situaci a travs dels mitjans de comunicaci, seguir fonts oficials i no difondre bulos que incrementen l'alarma.

- s necessari allunyar-se de les riberes dels rius i barrancs. No romangues en els ponts.

- Es recomana informar-se de la situaci abans d'iniciar un viatge. Circula preferentment per carreteres principals i autopistes. Utilitza el vehicle noms si s imprescindible.

-No intentar mai creuar un gual o un lloc inundat.

- Retira els vehicles de les zones que puguen inundar-se.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoi acomiadar a Isabel-Clara Sim el 24 de gener

Les restes d'Isabel-Clara Sim ja descansen al Cenotafi del Cementiri d'Alcoi

La Asociacin de San Jorge celebra su primera Asamblea de 2020, y culmina la modificacin de su Estatuto

El nebot de Camilo Sesto, scar Blanes Francs, ha donat tres retrats que li va fer el seu oncle

Dia Escolar de la No Violncia i la Pau

Concentraci de protesta del venat del Centre Histric a Alcoi

Alcoi acoge el sbado la Quedada de Running Femenino de la 10KFem

El Consell de la Formaci Professional acorda les seues actuacions per a 2020

Inauguracin exposicin MAF "Antonio Prez Verd. La Versatilidad del Arte" en Alcoy


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.