Ticketalcoi es consolida com l’agenda cultural d’Alcoi


Comparte esta noticia en:

09-08-2018 | Alcoi   |  Visitas:97

Ha tingut un total de 214.967 visites a pàgines durant el darrer any. Lògicament la portada ha estat la pàgina que ha registrat més visites, la segueix l'agenda cultural i a continuació la venda d'entrades per al Tirisiti i el campament Reial.

Recordem que quan es va presentar ticketalcoi, es va explicar que aquest web seria la 'tiquetera' per vendre les entrades dels esdeveniments culturals de la nostra ciutat i que l'objectiu era més ampli, ja que a més el web inclou informació d'entitats i associacions locals, i una agenda que engloba la major part de les activitats que es fan a la nostra ciutat, no només de les que es venen entrades, també les gratuïtes, convertint-se així en l'agenda cultural que engloba tots els esdeveniments i que tant s'havia demandat a Alcoi.

Les activitats es diferencien pel color de fons segons la seua tipologia Art /Exposicions, CCJ, Cinema, Dansa, Deportes, Economia, Escena, Festa, Fotografia, Mostra de Teatre, Música, Altres, Rutes, Teatre, Titelles i Turisme.

Pel que fa a les dades, hi ha hagut un total de 36.944 usuaris diferents, sent el 60,1% dones i el 39,9% homes. Per edats, el 34% dels accessos han estat de persones de 35 a 44 anys, el 22% de 25 a 34 anys, el 21% de 45 a 54 anys, el 12% 55-64 anys, el 6% majors de 65 anys i el 5% de 18 a 24 anys.

La major part dels accessos s'han fet des de mòbil un 54,56%, amb ordinador un 39,17% i un 6,27% amb tauleta tàctil.
El regidor de Cultura, Raül Llopis destaca que «Estem satisfets perquè Alcoi disposa d'una 'tiquetera' realitzada per una empresa de la ciutat, que ens permet oferir un major control sobre els processos de venda d'entrades, així com canalitzar tota l'oferta cultural com d'altres regidories de la ciutat que realitzen esdeveniments en un mateix portal».

«Cal ressaltar l'edat dels usuaris, ja que quan va començar la major part eren menors de 35 anys, ara veiem que internet no és només per als joves i que les noves tecnologies cada vegada són utilitzades per més persones», indica Llopis.
TicketAlcoi també inclourà l'agenda d'esdeveniments esportius puntuals que es faran a la ciutat com la 'Color Road', 'Mitja Marató', etc.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Camilo Sesto ya tiene calle en Alcoy

Un local de ocio es denunciado por el Ayuntamiento de Alcoy por grabar un vídeo de sexo explícito

La Mancomunitat llança una campanya de sensibilització pel 25 de novembre, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra la Dona

Alcoi celebra la Gala de l'Esport per a reconéixer als millors esportistes

Inauguració del IVAM CADA Alcoi

Raül Llopis, regidor de Festes i David Ponsoda, president de l' Asociación Cultural Samarita han presentat les novetats del Campament Reial d'aquest any

Alcoi torna a rebre una nova subvenció d’una administració, en aquest cas del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública

Un any més el Teatre Principal s’ha transformat en la llar del Betlem de Tirisiti

Demà divendres 30 de novembre se celebra el Dia Internacional de les Ciutats Educadores


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.