Ticketalcoi es consolida com l’agenda cultural d’Alcoi


Comparte esta noticia en:

09-08-2018 | Alcoi   |  Visitas:58

Ha tingut un total de 214.967 visites a pàgines durant el darrer any. Lògicament la portada ha estat la pàgina que ha registrat més visites, la segueix l'agenda cultural i a continuació la venda d'entrades per al Tirisiti i el campament Reial.

Recordem que quan es va presentar ticketalcoi, es va explicar que aquest web seria la 'tiquetera' per vendre les entrades dels esdeveniments culturals de la nostra ciutat i que l'objectiu era més ampli, ja que a més el web inclou informació d'entitats i associacions locals, i una agenda que engloba la major part de les activitats que es fan a la nostra ciutat, no només de les que es venen entrades, també les gratuïtes, convertint-se així en l'agenda cultural que engloba tots els esdeveniments i que tant s'havia demandat a Alcoi.

Les activitats es diferencien pel color de fons segons la seua tipologia Art /Exposicions, CCJ, Cinema, Dansa, Deportes, Economia, Escena, Festa, Fotografia, Mostra de Teatre, Música, Altres, Rutes, Teatre, Titelles i Turisme.

Pel que fa a les dades, hi ha hagut un total de 36.944 usuaris diferents, sent el 60,1% dones i el 39,9% homes. Per edats, el 34% dels accessos han estat de persones de 35 a 44 anys, el 22% de 25 a 34 anys, el 21% de 45 a 54 anys, el 12% 55-64 anys, el 6% majors de 65 anys i el 5% de 18 a 24 anys.

La major part dels accessos s'han fet des de mòbil un 54,56%, amb ordinador un 39,17% i un 6,27% amb tauleta tàctil.
El regidor de Cultura, Raül Llopis destaca que «Estem satisfets perquè Alcoi disposa d'una 'tiquetera' realitzada per una empresa de la ciutat, que ens permet oferir un major control sobre els processos de venda d'entrades, així com canalitzar tota l'oferta cultural com d'altres regidories de la ciutat que realitzen esdeveniments en un mateix portal».

«Cal ressaltar l'edat dels usuaris, ja que quan va començar la major part eren menors de 35 anys, ara veiem que internet no és només per als joves i que les noves tecnologies cada vegada són utilitzades per més persones», indica Llopis.
TicketAlcoi també inclourà l'agenda d'esdeveniments esportius puntuals que es faran a la ciutat com la 'Color Road', 'Mitja Marató', etc.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

La III Fase de l’Acord Territorial Ontinyent-Ibi-Alcoi per l’ocupació treballarà per inserir als majors de 45 anys

Programació del 9 d'Octubre

Alcoi viatja al seu passat modernista: Una gran fira per una gran ciutat

Talls de trànsit i canvis d'autobús per la Fira Modernista

L´alcalde de Terrasa serà l´encarregat del primer Pregó de la Fira Modernista d´ALcoi

Actes pel 9 d'Octubre a Alcoi: inauguració fira del llibre en valencià i productes artesanals, actuació Muixeranga i actuació Danses

L'arxiu municipal d'Alcoi incorpora el major fons musical de la festa de Moros i Cristians d'Alcoi

La Guardia Civil de Alcoy celebra el día de su Patrona

Les bandes joves de l’Ateneu de Cocentaina i de la Nova d’Alcoi ofereixen un concert en el Círculo Industrial (Alcoi, 27.09.2018) Les bandes joves de l’Ateneu Musical de Cocentaina i de la Societat


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en