Ticketalcoi es consolida com l’agenda cultural d’Alcoi


  09-08-2018 | Alcoi   |  Visitas:122
Societat

Ha tingut un total de 214.967 visites a pàgines durant el darrer any. Lògicament la portada ha estat la pàgina que ha registrat més visites, la segueix l'agenda cultural i a continuació la venda d'entrades per al Tirisiti i el campament Reial.

Recordem que quan es va presentar ticketalcoi, es va explicar que aquest web seria la 'tiquetera' per vendre les entrades dels esdeveniments culturals de la nostra ciutat i que l'objectiu era més ampli, ja que a més el web inclou informació d'entitats i associacions locals, i una agenda que engloba la major part de les activitats que es fan a la nostra ciutat, no només de les que es venen entrades, també les gratuïtes, convertint-se així en l'agenda cultural que engloba tots els esdeveniments i que tant s'havia demandat a Alcoi.

Les activitats es diferencien pel color de fons segons la seua tipologia Art /Exposicions, CCJ, Cinema, Dansa, Deportes, Economia, Escena, Festa, Fotografia, Mostra de Teatre, Música, Altres, Rutes, Teatre, Titelles i Turisme.

Pel que fa a les dades, hi ha hagut un total de 36.944 usuaris diferents, sent el 60,1% dones i el 39,9% homes. Per edats, el 34% dels accessos han estat de persones de 35 a 44 anys, el 22% de 25 a 34 anys, el 21% de 45 a 54 anys, el 12% 55-64 anys, el 6% majors de 65 anys i el 5% de 18 a 24 anys.

La major part dels accessos s'han fet des de mòbil un 54,56%, amb ordinador un 39,17% i un 6,27% amb tauleta tàctil.
El regidor de Cultura, Raül Llopis destaca que «Estem satisfets perquè Alcoi disposa d'una 'tiquetera' realitzada per una empresa de la ciutat, que ens permet oferir un major control sobre els processos de venda d'entrades, així com canalitzar tota l'oferta cultural com d'altres regidories de la ciutat que realitzen esdeveniments en un mateix portal».

«Cal ressaltar l'edat dels usuaris, ja que quan va començar la major part eren menors de 35 anys, ara veiem que internet no és només per als joves i que les noves tecnologies cada vegada són utilitzades per més persones», indica Llopis.
TicketAlcoi també inclourà l'agenda d'esdeveniments esportius puntuals que es faran a la ciutat com la 'Color Road', 'Mitja Marató', etc.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

14 ballets han desfilat pels carrers al Carnestoltes d´Alcoi

Nova edició de Zumba per l'ELA

COMPROIMÍS ALCOI: Anna Climent: «A Alcoi reciclem però hui una mica menys»

Alcoi és la segona destinació preferida en Europa dins de la xarxa FP i per davant de capitals com Roma, Berín , Munic o Madrid

La Diputació d´Alacant produeix el Documental "Alcoi, Moros i Cristians: L´Origen"

La Mancomunitat dóna veu a les dones del món rural per a celebrar el 8 de març

Alcoi participa en YoMo: The Youth Mobile Festival

Alcoi ha posat en marxa un sistema intel·ligent i pioner al nostre país per a reduir el consum en l'enllumenat

L'Agrupació Musical "L'orquesteta" organitzava un assaig de filà solidari per a recaptar diners per a la substitució del mobiliari del menjador dels malats del Sanatori Fontilles


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.