Toni Francs, portaveu socialista en la Diputaci i Manolo Gomicia, nou Director General de Formaci Professional


  20-07-2019 | Alcoi   |  Visitas:737
Poltica

Alcoi


Gomicia compta amb una trajectria professional de ms de 30 anys vinculada al mn educatiu i, directament, a la Formaci Professional.
Lelecci de Toni Francs com a portaveu de la Diputaci donar ms representativitat i visibilitat a les necessitats del nostre territori.


Toni Francs sha convertit, aquest mat, en lactual portaveu del grup socialista de la Diputaci dAlacant i Manolo Gomicia ha estat nomenat Director General de Formaci Professional i Ensenyaments de Rgim Especial, pel Consell dins dels crrecs que faltaven per designar del nou executiu autonmic. La Direcci General de Formaci Professional est dintre de lorganigrama de la Conselleria dEducaci.

El secretari General dels socialistes alcoians, Jordi Martnez, destaca la gran notcia que suposa que lactual alcalde socialista, Toni Francs, haja sigut designat portaveu del PSPV-PSOE a la Diputaci dAlacant: Hui els socialistes dAlcoi i comarca estem denhorabona pel nomenament de Toni Francs com a portaveu socialista a la Diputaci dAlacant. Amb ell, els socialistes daquest territori tenim un representant que estic segur defensar els interessos de totes i tots, i que ens ajudar tamb a qu linterior dAlacant, amb les nostres necessitats especfiques, siga ms visible. Per els socialistes dAlacant tamb guanyem, sens dubte, un gran portaveu, municipalista, amb molta experincia de gesti i visi poltica, una gran capacitat de treball i sempre dispost al dileg i lacord.

Daltra banda, Martnez tamb destaca lelecci de Gomicia com a Director General de Formaci Professional: Manolo Gomicia es troba, sens dubte, dins del grup de les persones que ms ha treballat des de lmbit tant educatiu com poltic per la Formaci Professional a Espanya. Per ms enll de la seua indiscutible trajectria professional, aquest nomenament s tamb una alegria per Alcoi perqu tots sabem, que Manolo s tamb un treballador incansable i un gran convenut de les potencialitats dAlcoi. Aix que tenim la sort de qu seguir treballant des de la Generalitat, de la m del govern municipal, per aconseguir projectes i subvencions per fer dAlcoi una ciutat referent en educaci, centrada en les noves tecnologies i la digitalitzaci.

Pel que respecta a Gomicia, la trajectria de ms de tres dcades en el mn educatiu, primer com a professor, i desprs com director durant 19 anys de lIES Cotes Baixes, centre referent en Formaci Professional en Espanya, es complementa amb el seu comproms poltic. Gomicia va ser assessor durant tres anys en el Ministeri dEducaci, en letapa de ngel Gabilondo, i desprs ha treballat els ltims 8 anys a Alcoi, com regidor de Formaci, Empresa i Innovaci, a banda, tamb, de tindre les delegacions dInnovaci, territori i ciutat intelligent i, en la legislatura 2011-2015, la deducaci. En la seua etapa municipal, va vincular la formaci professional amb el mn empresarial i la universitat, apostant per la mobilitat europea dalumnes i docents de lFP a travs de la Xarxa FP, i per laposta de les noves tecnologies com a mbit de futur.

Cal destacar tamb que en paraules del president, Ximo Puig, aquesta legislatura ha de ser la legislatura de la Formaci Professional. Puig va anunciar a labril la seua intenci de crear 10.000 noves places de Formaci Professional aix com potenciar lErasmus de lFP, un projecte en qu Alcoi s referent, ja que forma part de la xarxa FP des de fa ms de 6 anys i sha convertit en una de les ciutats europees que ms alumnes rep.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Poderoses, de la veu silenciada de les dones a la reconstrucci del present

L'ajuntament organitza reunions amb el venat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informaci i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

La Guardia Civil investiga a un camionero que multiplicaba por 5 la tasa de alcohol permitida

El Colegio de Enfermera de Alicante condena el apualamiento de una mujer y sus hijos en Alcoy

El Pla de Joventut 2021-2025 entra en la recta final


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.