Torna el «Mercat de Nadal» a Alcoi amb un munt de productes i activitats


  30-11-2019 | Alcoi   |  Visitas:270
Festes

Alcoi

«El Mercat de Nadal» que la regidoria de comerç de l’Ajuntament d’Alcoi organitza en el parc de la Glorieta, torna un any més, convertint-se ja en una proposta plenament consolidada que atrau visitants de diferents zones de la província d’Alacant. Més de 30 comerciants oferiran els seus productes amb un ambient nadalenc comptant amb productes locals i de proximitat. Les activitats per a tota la família també estan assegurades: tallers, actuacions, jocs, ludoteca, photocall i molta diversió, des del 6 al 8 de desembre en horari de 10.30 a 14.00 hores i de 17 a 20.30 hores.

L’activitat comercial comptarà en aquesta ocasió amb més de 30 comerciants, demostrant així l’èxit de la iniciativa en anteriors edicions, amb una gran afluència de públic i l’interés que desperta entre venedors de tota mena de producte, incloent-hi també opcions de proximitat, tant d’Alcoi com de la seua zona d’influència.

La regidora de comerç, Vanessa Moltó, destaca l’èxit d’aquest mercat i com s’ha convertit en una de les atraccions imprescindibles del Nadal alcoià: «La nostra ciutat celebra un Nadal únic, que durant més d’un mes atrau molta gent de tota la Comunitat Valenciana. Dins d’eixa àmplia proposta cultural i turística, el Mercat de Nadal s’ha consolidat ja com una proposta comercial atractiva, i la Glorieta i el centre històric d’Alcoi com un lloc de parada obligada per a comprar i passar-ho bé en família durant els dies del Pont de la Constitució».

Per altra banda, en la part cultural i lúdica, el «Mercat de Nadal» ofereix pràcticament de tot. El divendres, 6 de desembre, s’inaugurarà a les 12 del migdia, comptant al llarg de tota la jornada amb diferents actuacions de titelles i nadaletes a càrrec del Cor Gospel d’Alcoi. El dissabte 7 serà el dia de la música, un Flashmob nadalenc a càrrec de l’Associació D3 Jóvens Artistes i la Mississipi Dixieland Jazz Band amenitzaran la vetllada a diferents hores del dia. Per acabar, el 8 de desembre, es podrà gaudir de la música de la Degollà; Pep Gimeno, «El Botifarra» i el contacontes de la Bruixa Xocolata que tancarà la programació.

Igualment, cada dia, hi ha activitats lúdiques per a nens: ludoteca, jocs i les passejades amb els dromedaris de Peluca, entre altres, així com els tallers realitzats pels comerços participants: Deco Jordá; Floristería Vert; The Monkeyboys; La Tienda India; Papelería Natura; La Espiga de Oro; Denominados; Perfumería Franquiel; L’ Obrador de Martina y Co-m-me; Kerigma; Manetes; Apialcoy; Cash Fiestas; Cáritas; Asociación Belenista de Alcoy; ¿Niña o Niño?; Coses d’Ací; Aladino Florista; Entiende a tu bebé; Al pes llegums i fruits secs; Papelería Alfe; Sockando Alcoi; Mi Tatato; i Ninie Cerámica donaran moltes opcions de passar una bona estona a les famílies al mateix temps que realitzen les seues compres. Visitants que gaudiran també d’un parc emblemàtic com la Glorieta i del parc infantil tematitzat de Tirisiti i, com no, de la bellesa i atractiu de centre històric d’Alcoi, epicentre del Nadal Alcoià.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Programa "El Dato" amb Patricia Blanquer, Diputada socialista per Alacant

“Atrevimiento”, película alicantina candidata a los Premios Goya

Comencen els treballs d'asfaltat de carrers en el polígon de Batoi

Els majors d'Alcoi celebren les seues XXXII Jornades de Convivència

Augmenta el reciclatge en Alcoi

III Aplec de Danses Santa Cecília – Compartint tradicions fem germans

Consumir en els comerços del barri és una bona fórmula per a contribuir a la recuperació local

Les empreses Acetex i Alcoy Industrial firmen un conveni

Premis de l´Esport 2019: Néstor Abad, Jorge Molina, Maia Llácer, Mónica Castillo y Antonio Jordá


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.