Tres nous tallers per millorar la vida dels majors a Alcoi


  08-10-2019 | Alcoi   |  Visitas:910
Actualitat

Alcoi

Des de la regidoria de majors de l’Ajuntament d’Alcoi amb l’Obra Social la Caixa s’han organitzat un total de tres tallers per a millorar la vida, especialment, de les persones majors. Els tallers es desenvoluparan durant els pròxims mesos en diferents horaris i seus de la ciutat i cal inscripció prèvia.
El primer taller se celebrarà del 14 al 16 de desembre en l’aula de la Creu Roja, al carrer Roís de Corella de la zona nord, de 17.30 a 19.30 hores. Es treballaran temàtiques sobre el desenvolupament personal; fomentar la cura d’un mateix i els altres; relacions interpersonals, acostar-se a la soledat com un element d’autoconeixement i valorar el compromís amb la vida pròpia.
Els altres dos tallers es realitzaran a la residència i Centre de Dia, Emilio Sala, amb el nom «Actívate. Lo importante no son los años sino lo que haces con ellos» i «Despertar con una sonrisa. Desde que duermo bien me siento mejor». El primer serà del 14 d’octubre a l’11 de novembre de 2019, els dilluns de 16.15 a 17.45 i el segon taller serà del 16 d’octubre al 6 de novembre, de 16.15 a 17.45 hores. Per a apuntar-se a qualsevol d’aquestes tres propostes, es pot telefonar al 600943091 i preguntar per Eva.
La regidora de Majors, Carolina Ortiz, destaca la importància de donar eines als nostres majors per afavorir la seua autonomia i la millora de la qualitat de vida: «Tenim uns majors molt actius, i des de la regidoria organitzem moltes i variades activitats tant esportives, educatives com culturals però també cal treballar altres aspectes com l’autoestima, la soledat o el desenvolupament personal. Aquests tres tallers són una bona ocasió per l'autoconeixement, i per afrontar aspectes com la soledat o el pas dels anys des d’una mirada positiva».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

III Fira Modernista d'Alcoi

L’alcalde recull el premi autonòmic per la construcció de l’eix per a ciclistes i vianants

Visitem "Ca Donya Amàlia", on el CAEHA a organitzat una exposició sobre la figura de la mestra

Hui parlemb amb Diana Sanus, fotògrafa

Parlem amb l'Associació Cultural Amics del Modernisme d'Alcoi

El Ayuntamiento de Alcoy suspende el acto de Camilo Sesto por voluntad de su hijo

Visibilització de les reines medievals

La Policia Local d´Alcoi ha aconseguit el Premi Nacional a les Bones Pràctiques en Seguretat Viària

Parlem amb Tono Belda, coordinador cultural del Campus Universitari UA-Alcoi amb motiu de lÂ’inici de Curs


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.