Un camió 'neteja contenidors' s'uneix al dispositiu de neteja de la ciutat


  13-03-2019 | Alcoi   |  Visitas:98
Actualitat

Alcoi


GARANTEIX QUE CADA CONTENIDOR DE REBUIG ES NETEJE CADA 15 DIES
Un vehicle 'neteja-contenidors' proposat en el plec de condicions s'ha unit en les últimes setmanes a la flota del servei de recollida i neteja viària.

Aquest vehicle té una capacitat de neteja per torn de 60 i 80 contenidors. El seu sistema de funcionament consisteix en la recollida del contenidor de rebuig una vegada que ha sigut buidat per un altre camió de recollida. Una vegada que s'introdueix en el vehicle aquest es tanca hermèticament i mitjançant uns raspalls rotatoris es neteja per dins eliminant els residus i líquids que anteriorment quedaven en el contenidor. Cada neteja de contenidor de resta té una durada d'uns dos minuts i es torna a col·locar mitjançant un sistema de pinces en la seua posició.

El camió neteja-contenidors realitza cada dia una ruta diferent amb el suport d'un camió de recollida que va buidant els contenidors a netejar. Cal tindre en compte que existeixen en l'actualitat uns 300 contenidors de rebuig que inclouen els del nucli urbans i els de les diferents urbanitzacions. Per tant amb la freqüència que exigeix el plec de condicions cada contenidor de la nostra ciutat es neteja d'aquesta manera cada quinze dies.

L'objectiu és mantenir els contenidors en el millor estat possible evitant olors i lixiviats que desbaraten el mateix contenidor i que generen olors molestes per als veïns.

"Tot aquest increment de flota però també de novetats com aquest 'neteja-contenidors' ha millorat molt el servei de recollida i neteja viària i pretén que la nostra ciutat estiga molt més neta i que un servei que utilitzem tots els ciutadans siga del menor impacte negatiu possible a la ciutat", ha ressaltat l'edil de Medi Ambient, Jordi Martínez.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Segona Diana, Processó de la Relíquia honora Sant Jordiet i Diana del Cavallet

Final de Festa amb l’humor del Contraban, Ambaixada Mora i Cristiana i l’Aparició

Entrada mora d'Alcoi amb el Capitá moro Jorge Candela i la Favorita Tina Maza

Ix a licitació el projecte digital d’immersió per a la recreació històrica del Molinar

El 3 de juny arranca la Mostra d'Alcoi: repartida en quatre dies i amb clara aposta pel teatre valencià amb 13 de companyies de la Comunitat

UGT-PV: El mes de abril finaliza con 10.825 parados registrados en la zona de la Muntanya

Hoy abre el plazo de Inscripción el “I Slalom CMC Alcoy” que tendrá lugar el 2 de Junio de 2019

El fotògraf Toni Miranda seleccionat guanyador de la VI Biennal d’Arts Plàstiques ArtNostre

L’Agència Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal de l’Alcoià i el Comtat creix en 2019


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.