Un total de 76 persones més que el passat curs gaudiran aquest any de les aules de la 3ª edat


  11-09-2019 | Alcoi   |  Visitas:237
Actualitat

Alcoi


Les 673 persones que formen part de les Aules ocupen 865 places, perquè 192 estan admeses en dues activitats

Les aules de la tercera edat encaren el curs 2019/20 amb un total de 673 persones inscrites, 76 més que el darrer any quan eren 597 i 103 més que fa dos. L’oferta de les aules continua sent d’11 activitats diferents, per a cada una de les quals es programen d’1 a 8 grups en funció de la demanda.

Cal remarcar que, encara que són 673 les persones inscrites, han ocupat 865 places, ja que hi ha 192 que participen en dues activitats, d'aquestes 23 estan en llista d'espera d'una tercera activitat. A més hi ha 27 que han quedat en llista d'espera tot i que durant el curs solen completar-se aquestes places.

Seguint la tendència d’altres anys, l’activitat amb més inscrits és gimnàstica, amb 280; balls de saló amb 123, seguida per ioga, amb 121; informàtica té 91 inscrits: 29 en el curs inicial, 20 en el mitjà i 42 en el superior, Dibuix i Pintura 83, les corals 73: 42 en la d’Oliver i 31 en la Plaça, Treballs Manuals 53, Història i Geografia de la Comunitat Valenciana 21 i Noves Tecnologies 20.

L’inici de les activitats tindrà lloc el 16 de setembre, les quals es prolongaran fins a juny de 2020. A més cal afegir a les 673 persones, 18 més que participen en les activitats dels dimarts cultural.

La regidora de Tercera Edat, Carolina Ortiz, recorda que «el nostre Govern ha fet que Alcoi siga Ciutat Amigable dels Majors i hem constituït la mesa d'Envelliment Actiu».

«Les activitats sòcio-culturals, ocupacionals, artístiques i recreatives que s’ofereixen són una manera perfecta per a fomentar la relació de convivència entre els majors, promoure la consciència d’utilitat i autoestima, i estimular el manteniment actiu tant en l’aspecte físic com psicològic dels majors», conclou, Ortiz.

Durant la passada legislatura, des del govern es van millorar les instal•lacions de l'aula d'informàtica, dotant de dos projectors i pantalles per a poder seguir la classe, nous equips informàtics, adequació de l'aula amb estors i a més, es va canviar l'espai de la gimnàstica del Viaducte al Complex Esportiu Eduardo Latorre, comprant material per a tal fi, aquesta millora fa que ara es treballe en un lloc específic per a l'esport, accessible, amb llum natural, amb possibilitat de poder dutxar-se i amb unes bones comunicacions amb transport públic.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

"Pregó del Tio Piam 2020"

Susana Párraga, directora d'AFA, valora positivament el 2019

San Silvestre Alcoyana infantil y adulta

La Castanyera torna als carrers d'Alcoi la vesprada del 24 de decembre

Coneixem el Ballet d'Inma Cortés

Alcoi ompli de màgia i il·lusió els seus carrers amb motiu de la Cavalcada de SS.MM. Els Reis d'Orient.

Els serveis municipals treballen intensament durant el cap de setmana a causa del vent

Es presenta la campanya 'El repte dels 21 dies' en el Congrés de Benestar dels Animals de Companyia

El ple de l'Ajuntament d'Alcoi aprova per unanimitat el protocol perquè la ciutat siga entitat col·laboradora de Districte Digital


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.