Visites Guiades i Tallers Familiars de l'exposició TOTA LA CIUTAT PARLA D'AIXÒ


  09-05-2019 | Alcoi
Cultura

Alcoi


TALLERS FAMILIARS

Aquesta proposta familiar constarà d'una visita-taller al voltant de l'exposició "Tota la Ciutat parla d'això. Pintura espanyola en la col·lecció de l'IVAM".


L'exposició de la qual partirem, porta per nom una frase misteriosa procedent de l'artista Eduardo Arroyo. A partir d'aquest misteri, com si d'un encanteri es tractara, explorarem la nit, els gàngsters, els gratacels, els neons, els crims per descobrir, les trobades per produir-se, i els diferents matisos del bruno (de Rierol, Saura, Millares, etcètera). Emprant les referències del cinema negre (tal com Rierol solia fer) ens endinsarem en les diferents imatges evocades de la ciutat, des del 1956 fins a 2002, ciutats en transformació, ciutats que creixen amb nosaltres, ciutats ficcionadas i viscudes. Proposem a les famílies esbrinar una sèrie de pistes sobre les escenes oposades, per a recollir amb els nostres dispositius (mòbils) els successos, i generar un diàleg en el llenguatge d'aquest cinema negre entre els visitants, les obres i la nostra imaginació.


Cada sessió abordarem unes obres i es produiran diferents activacions d'aquestes, per això pots repetir! En finalitzar les sessions recollirem i projectarem en una mostra totes les filmacions realitzades.


VISITA GUIADA I DINAMITZADA

A partir de la disposició de les obres en l’exposició, entenent aquesta com un conjunt d’escenes (escenari d’accions), proposem al grup esbrinar la història que darrere d’elles s’amaga. De manera conjunta anant des d’allò tangible a allò intangible, d’allò tècnic a allò poètic, o a la inversa, construirem de manera grupal un relat conjunt, partint de l’obra i trajectòria artística dels i de les artistes com a inspiració. Sabrem de què parla tota la ciutat?Durada: 1 hora 30 minuts aproximadament.

Dirigit a: families amb xiquetes i xiquets de 5 a 10 años

Capacitat màxima: 20 persones en total
Disseny: Marc Brell i Laura Pastor

Execució: Mari Llanos Iborra

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Se suspenden los actos de la Gloria Oficial, manteniendo los actos internos de las Filaes, así como la Gloria del Hospital

Juan Enrique Miralles, capità Tomasina, pren Alcoi de la mà de l’Ordre Trinitària. Entrada de Cristians

Alcoi presenta un programa pioner per a la prevenció de drogodependències en les festes

Alcoi traslada al Xicotet en el Dia de Sant Jordi

Segona Diana, Processó de la Relíquia honora Sant Jordiet i Diana del Cavallet

Final de Festa amb l’humor del Contraban, Ambaixada Mora i Cristiana i l’Aparició

Entrada mora d'Alcoi amb el Capitá moro Jorge Candela i la Favorita Tina Maza

Ix a licitació el projecte digital d’immersió per a la recreació històrica del Molinar

Dijous arriba una nova edició ampliada i amb caràcter internacional de la Trobada d´investigadors en càncer "Ciutat d´Alcoi"


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.