El IX Concurs dEmpreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de lAlcoi i el Comtat ja t guanyadors


  20-02-2021 | Altres El Comtat   |  Visitas:250
Actualitat

Altres El Comtat

Aquests premis tenen com a objectiu promoure el talent i lemprenedoria a les comarques, per tal dimpulsar les persones que acaben de llanar la seua empresa o estan desenvolupant un projecte per a constituir-la.

Els premis posen el focus especialment en propostes responsables i respectuoses amb el medi ambient i que tenen potencial per a la generaci docupaci a lAlcoi i el Comtat. Les empreses i projectes guanyadors han estat seleccionats per un tribunal dexperts que, a ms de membres de la Mancomunitat, inclou representants de les entitats collaboradores (CEEI, Jovempa, FEDAC, IDEAS-UPV del Campus dAlcoi i la Cmara de Comer dAlcoi).

Les iniciatives guardonades inclouen propostes de tipologies molt variades, centrades en posar en valor els productes de proximitat, generar ocupaci a les comarques i promoure valors mediambientals slids. Aix, el Premi Millor Empresa, dotat amb 1.500 , ha sigut atorgat a Alejandro Ripoll Luna per lempresa SOS Servicios, una aplicaci que permet contractar senzilla i rpidament serveis com cura dinfants i persones majors, neteja, classes particulars, etc., per hores. Lempresa HUGOFRUITS S.L., de Luis Olcina Francs, dedicada a la producci i comercialitzaci de cireres ecolgiques i amb base al municipi de Gorga, ha estat galardonada amb el Premi Millor Empresa Eco-sostenible, dotat amb 1.000 . A lapartat de projectes, sha seleccionat la candidatura de Karina Santamara Pavlova, Citrus S.L., una iniciativa per a aprofitar el rebuig de les taronges per a lelaboraci de productes de neteja i higiene, com a Millor Projecte Empresarial, amb un premi de 900 . El Premi Millor Projecte Eco-sostenible, dotat amb 400 , ha sigut atorgat a Esteban Ponsoda Priego pel projecte Autoconsumo en pisos, dedicat a laprofitament despais reduts a les vivendes per a la installaci de tecnologia fotovoltaica. Per ltim, el seleccionat com a Millor Projecte Agropecuari o Alimentari, tamb dotat amb 400 , ha estat el presentat per Nunzio Longhitano amb el nom Sabores de la tierra, enfocat a lexportaci de productes alimentaris de les comarques.

A ledici denguany sha premiat cinc empreses o projectes, mentre que tres de les categories shan quedat desertes o no han rebut candidatures que reuniren els requisits estipulats a la convocatria. Enguany, a ms, donada la delicada situaci sanitria a les comarques, no es celebrar la tradicional gala de lliurament de premis.

Ledici del concurs denguany s especial, per la situaci complicada que vivim amb la pandmia. s molt esperanador veure com, amb tot, hi ha qui posa el seu talent i els seus esforos perqu les comarques seguisquen avanant, declara Blas Calbo, President de la Mancomunitat de lAlcoi i el Comtat. LAlcoi i el Comtat sempre han sigut comarques dinnovaci i emprenedoria, i des de la Mancomunitat seguirem donant visibilitat i suport al talent de la zona.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Altres El Comtat

La Mancomunitat de l'Alcoi i el Comtat assessora a empreses per a l'elaboraci de Plans dIgualtat

La Mancomunitat de l'Alcoi i el Comtat ret homenatge a les dones treballadores de les comarques amb motiu del 8M


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.