La Mancomunitat de l'Alcoi i el Comtat assessora a empreses per a l'elaboraci de Plans dIgualtat


  19-02-2021 | Altres El Comtat   |  Visitas:183
Actualitat

Altres El Comtat

Lassessorament del Departament dIgualtat s gratut i permet que les empreses obtinguen el segell Fent Empresa. Iguals en Oportunitats de la Generalitat Valenciana.

La Llei dIgualtat exigeix a les empreses amb 50 o ms treballadors i treballadores disposar dun Pla dIgualtat, mentre que la resta de corporacions el poden elaborar de forma voluntria. Per aquesta ra, la Mancomunitat de lAlcoi i el Comtat ofereix assessorament gratut perqu les empreses de les comarques posen en marxa aquesta mesura, amb lobjectiu de seguir promovent la igualtat entre dones i homes.

A ms doferir aquesta assistncia, des de la Mancomunitat sha elaborat un trptic amb informaci bsica al respecte i les preguntes ms freqents que poden sorgir a lhora de plantejar el Pla dIgualtat per part duna empresa. Al material informatiu shan incorporat les modificacions i canvis reflectits a la Llei Orgnica 3/2007, de 22 de mar, per a la igualtat efectiva de dones i homes, aix com al Reial Decret que regula els plans digualtat i el seu registre.

En termes generals, un Pla dIgualtat s un conjunt de mesures que respon a les necessitats detectades a un organisme en matria digualtat desprs de realitzar un diagnstic detallat. Elaborar el Pla dIgualtat a una empresa t nombrosos beneficis, entre els quals destaquen la millora de competitivitat, la millora del clima laboral i la major facilitat per a accedir a subvencions, a ms de facilitar la conciliaci de la vida familiar i laboral de les persones treballadores. Les corporacions obligades que no disposen del pla poden ser sancionades amb una falta greu o molt greu.

Per tant, loferta daquest servei per part de la Mancomunitat de lAlcoi i el Comtat respon a un doble objectiu: seguir avanant per assolir la igualtat real entre dones i homes i donar suport a les empreses de les comarques. Per a ms informaci o sollicitar lassessorament del Departament dIgualtat de la Mancomunitat de lAlcoi i el Comtat es pot contactar per correu electrnic a igualtat@lamancomunitat.org o al telfon 689418291.






Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Altres El Comtat

La Mancomunitat de l'Alcoi i el Comtat assessora a empreses per a l'elaboraci de Plans dIgualtat

La Mancomunitat de l'Alcoi i el Comtat ret homenatge a les dones treballadores de les comarques amb motiu del 8M


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.