Creix el nombre de projectes emprenedors atesos per lAgncia Impuls de la Mancomunitat de lAlcoi i el Comtat en 2020


  15-02-2021 | ALTRES   |  Visitas:85
Actualitat

ALTRES

La Mancomunitat de lAlcoi i el Comtat segueix apostant per les empreses i projectes emprenedors a les comarques. Un dels serveis que sofereixen per a donar suport a lemprenedoria s lAgncia Impuls, que presta el seus serveis grcies a un conveni entre lentitat i el CEEI.

Encara que 2020 ha estat un any complicat per a lemprenedoria per la pandmia i que la majoria datencions shan hagut de realitzar per via telemtica, les dades daquest servei de promoci econmica han estat molt positives, ja que sha detectat un augment en la quantitat de projectes atesos, que han passat dels 37 en 2019 a 49 en 2020, un creixement del 32%. Destaca tamb la varietat dels sectors dactivitat de les empreses i projectes atesos.

Aquestes xifres sn bona mostra que, amb tot, les persones de lAlcoi i el Comtat, posen a disposici el seu talent i els seus coneixements per al desenvolupament econmic de les comarques i la creaci docupaci.

En total, al llarg de lany, es van dur a terme 85 sessions dassessorament individual a 49 projectes empresarials o empreses diferents, amb les quals sha ajudat a posar en marxa 5 noves empreses de diferents sectors.

LAgncia Impuls ha impulsat la creaci de 33 noves empreses des de la seua creaci a finals de 2016 i ha ajudat a consolidar-ne altres 21, en ms de 400 cites individualitzades.

El servei ofereix atencions individualitzades a persones de les comarques als municipis de Cocentaina, Banyeres de Mariola i Muro, encara que, almenys fins a mar, ara mateix el servei sofereix de forma telemtica. Latenci s totalment gratuta i noms cal demanar cita prvia.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en ALTRES

Msica i festa en temps de pandmia

El Consejo de Ministros declara las Sociedades Musicales de la Comunidad Valenciana Manifestacin Representativa del Patrimonio Cultural Inmaterial

30 de marzo, Da Internacional de Empleadas del Hogar

Residentes en la provincia de Alicante vinculados a la Semana Santa tobarrea, podrn seguir sus celebraciones telemticamente


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.