La Policia Local d´Alcoi ha aconseguit el Premi Nacional a les Bones Pràctiques en Seguretat Viària


  11-10-2019 | Alcoi   |  Visitas:879
Actualitat

Alcoi

La Policia Local d´Alcoi ha aconseguit el Premi Nacional a les Bones Pràctiques en Seguretat Viària al costat de la Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Local d'Elx en els VII Premis Nacionals de Seguretat Viària per a les Policies Locals. El lliurament de premis va tindre lloc en el marc de la III Convenció Nacional sobre Seguretat Viària de les Policies Locals. Aquests premis estan organitzats per Fesvial, Fundació per a la seguretat viària, amb la col·laboració de la Unió Nacional de Caps i Directius de Policia Local, UNIJEPOL, és la responsable de tots dos actes.

En la inauguració van participar el Director general de trànsit, Pere Navarro; Carlos Daniel Casares, Secretari General de la FEMP; el President nacional d´UNIJEPOL, Pascual Martínez Cuesta, i Luis Montoro, President de FESVIAL, Fundació per a la Seguretat Viària, entre altres autoritats, després d'aquest acte van procedir a la signatura de la constitució de la Xarxa Espanyola per a la Seguretat Viària. Després va haver-hi una taula redona, sobre “Els vehicles de mobilitat personal en l'àmbit urbà”. Acabant l'acte amb el lliurament dels Premis Nacionals de Seguretat Viària per als Policies Locals, ja en la seua sèptica edició.

Ressaltar que aquest esdeveniment se celebra dins de TRAFIC 2019 la Fira internacional dedicada a la gestió de la nova mobilitat segura i sostenible, que va organitzar IFEMA del 8 a l'11 d'octubre en la Fira de Madrid. La seguretat viària ha sigut la protagonista en la 16a edició de TRAFIC 2019.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Presentació de càrrecs dels Moros i Cristians y del Sant Jordiet 2020

"La Escalera" nos lleva a conocer a Alejandro Marín, atleta paralímpico e ingeniero

Informació Campeonat de Orientació

Coneixem l' opinió dels veïns i veïnes d´Alcoi sobre la trajectòria professional del cantant alcoià Camilo Sesto

Coneixem la festa al patró d´Alcoi Sant Maure organitzada per l´Associació de Sant Maure Màrtir

Programa "Qué et contes?" con María Serra, escritora

Augmenta el reciclatge en Alcoi

“Atrevimiento”, película alicantina candidata a los Premios Goya

Es presenta la nova web de la Societat Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.