13.700€ en concepte de subvencions per a medi ambient05-10-2017   |  Visitas:185

Es destinaran a les millores del Racó Sant Bonaventura i a tasques de prevenció d'incendis

Dues subvencions sol·licitades per la regidoria de Medi Ambient s’han resolt en favor de l’administració local amb un total de 13.701,65 €. D’aquesta xifra, la Diputació d’Alacant aporta 3.701,65 € que es destinaran a la conservació de l’àrea recreativa del Racó Sant Bonaventura. D’altra banda, la Conselleria de Medi Ambient col·labora amb 10.000 € en concepte d’ajudes destinades a la realització de tasques de voluntariat per a la prevenció d’incendis forestals.

Pel que fa a l’ajuda atorgada per Diputació, aquesta subvencionarà el 29% del cost de les millores al Racó Sant Bonaventura, les quals tenen un pressupost de 12.729 €. El regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, confia poder licitar el projecte en les pròximes setmanes per tal d’iniciar les obres com més aviat millor. L’organisme provincial ha concedit vora 60.000 € a repartir entre 14 municipis de la província; alguns d’ells propers a Alcoi, com Ibi o Muro d’Alcoi.

Quant a les ajudes convocades per la Conselleria, aquestes tenen un import total de 400.000 € i contemplen un seguit d’actuacions subvencionables. Entre elles s’inclouen campanyes de sensibilització, educació i conscienciació als visitants en espais naturals i forestals, mitjançant accions informatives sobre el compliment de la normativa vigent. També són subvencionables les tasques de vigilància dissuasiva i l’aplicació de programes d’educació ambiental amb especial incidència en el coneixement del medi forestal.
Xarxes socials
Facebook Twitter

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Els Museus de la ciutat reben més de 2.600 visitants aques cap de semana

Jornada informativa del Pla de Reforma Interior d'Habitatges -RENHATA-

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

XVIII Mostra de Teatre d'Alcoi

La Mostra d’Alcoi tanca una edició que encerta amb la seua aposta per la dansa contemporània


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en