200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +


Comparte esta noticia en:

25-05-2018 | Alcoi   |  Visitas:95

ORGANITZADES PER L’ AJUNTAMENT D’ ALCOI I EL CIP FP BATOI

Dimecres van tindre lloc a l'Àgora les IV Jornades Erasmus +, organitzades per la Regidoria d'Empresa, Formació i Innovació de l'ajuntament d'Alcoi i el CIP FP Batoi. Aquesta va ser una iniciativa dirigida específicament per als joves que estudien Formació Professional i estan interessats a participar en el programa Erasmus+.
Durant la Jornada diferents alumnes Erasmus + van explicar les seues experiències a l'estranger. També van intervenir centres d'Alcoi que imparteixen Cicles formatius explicant els seus projectes europeus i de mobilitat.
Cal destacar la presència del Secretari General de XARXA FP, Jordi Castillo, qui es va desplaçar des de Barcelona per a assistir a la jornada, parlar dels fins de l'Associació, de la figura del Mobility Manager i presentar els resultats de l'Estudi d'Impacte fet per XARXA FP per a estudiar com repercuteix fer les pràctiques FCT a l'estranger en l'ocupabilitat.
La cloenda de l'acte va estar a càrrec del regidor d'Empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia, qui va animar «als joves a viure aquesta experiència Erasmus + per a augmentar la seua ocupabilitat i als centres a comptar amb XARXA FP Alcoi com a recurs per a realitzar aquestes mobilitats i facilitar estratègies de partenariat amb centres d'FP de diferents països europeus».
La Xarxa FP, a la qual pertany Alcoi, junt amb 29 ciutats de 13 països d'Europa, fomenta la mobilitat d'estudiants i professionals per a la realització de pràctiques i formació en empreses de les diferents ciutats associades. Recordem que l'any passat la nostra ciutat va estar entre les 5 primeres amb més mobilitats, superada tan sols per ciutats molt més grans, açò implica per una banda que joves que estudien Formació Professional a Alcoi realitzen les seues pràctiques en empreses d'altres ciutats europees i que les empreses de la nostra ciutat acullen a estudiants d'altres ciutats d'Europa. També hi ha mobilitats de Staff (equip educatiu) que els aprofiten per a millorar la seua formació i conéixer altres models educatius.
Erasmus + és el programa de la Unió Europea per a l'educació, la formació, la joventut i l'esport. El programa està en vigor des de l'1 de gener de 2014 fins al 31 de desembre de 2020, i té un pressupost total de més de 14.000 milions d'euros. Erasmus + inclou la major part de les accions de l'anterior Programa Joventut en Acció, com intercanvis juvenils, serveis de voluntariat europeu, activitats de formació, etc

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

COMPROMÍS ALCOI: Ivorra «Compromís Alcoi demana explicacions sobre la possible subcontractació del servei de neteja a l’empresa d’un alt càrrec socialista »

El IES Cotes Baixes gana el prestigioso premio Energy Globe por su proyecto Casa Sostenible Energéticamente

Hazael Rico Bernat guanya el concurs del Cartell anunciador de la CXXXIV Cavalcada

L'Ajuntament realitza una campanya informativa sobre el nou sistema de recollida de brossa

Campanya de Nadal 2018 a Alcoi

El govern posa en marxa un pla per definir el futur de Batoi

Enguany les Biblioteques Municipals celebren el Dia de la Biblioteca, que es commemora en totes les biblioteques públiques de l’Estat el dimecres 24 d’octubre, amb un seguit d’activitats.

Alcoi ha participat ja dins del projecte europeu Digital Cities Challenge en 2 seminaris de treball, un a Brussel•les i un altre a Tessalònica

Comunicado del comité organizador del Trail Solidari sobre la polémica suscitada a raíz de la denuncia presentada en línea de meta por el equipo Restaurante Montecarlo-Maratho Crevillent


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en