Actualitat Covid-19


  13-01-2021 | Alcoi   |  Visitas:193
CORONAVIRUS

Alcoi

Toni Francés, alcalde: "Hui la Conselleria de Sanitat ha actualitzat les dades de Coronavirus a la nostra ciutat i hem superat la terrible xifra de 1800 casos per 100.000 habitants.

Aquestes dades que corresponen a contagis produïts abans de les mesures de restriccions que va aprovar el Govern Valencià i segur que ajudaran a reduir d'una forma molt ràpida i molt important la incidència del Coronavirus.

Per això hem de mantenir totes les mesures de prevenció i precaució i torne a pregar eixe esforç col·lectiu que estem fent en totes les mesures que s’han pres de confinament perimetral, de tancament de l’hostaleria, d’instal·lacions esportives, de tota mena d’activitats socials, culturals, per a reduir al màxim les possibles situacions de risc de contagi.

Actualment per l’únic que podem i devem eixir de la nostra casa és per a comprar, per a treballar i per anar a l’escola, espai segur per als nostres xiquets i xiquetes.
Continue demanant que les relacions socials les reduïm exclusivament al nostre àmbit de convivència per aconseguir prompte superar aquest malson".
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

L'Ajuntament determina mesures per a frenar l'avanç de la Covid 19 a Alcoi

Un total de 25 empreses es distingeixen amb el segell Sicted

Donada la situació de la Covid19 a la nostra ciutat s’han acordat les següents mesures per part de l’Ajuntament d’Alcoi

El CD Alcoyano se impone al Real Madrid CF

Actualitat Covid-19

Alcoi serà tancat perimetralment

Es donen a conéixer els actes de la Trilogia dels Reis d'Orient

Suspeses les activitats per Sant Antoni

L'alcalde d'Alcoi realitza el balanç polític d'aquest 2020 per a les càmeres d’Intercomarcal Televisió


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.