AJUNTAMENT ALCOI: Nova sanció per realitzar pintades al mobiliari urbà. El sancionat és reincident per que la multa és de 1.501 euros

28-12-2017   |  Visitas:81

Una de les persones que va ser multada per l’Ajuntament per realitzar pintades al mobiliari urbà i va commutar la sanció econòmica a canvi de treballs en bé de la comunitat, ha tornat a ser sancionat pel mateix. Al ser reincident, la multa ascendeix a 1501 euros ja que es considera una acció molt greu.

La primera sanció imposada, segons l’ordenança d’higiene urbana, va ser de 751 euros per fer pintades al mobiliari urbà, que va ser commutada per 75 hores de serveis a la comunitat, que van consistir en netejar i pintar espais de la ciutat. Al tornar a reincidir, la sanció passa a ser molt greu i ascendeix a 1.501 euros.
El regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, explica que «s’està actuant amb la gent que realitza accions en contra del civisme i l’espai públic que és de tots, en aquest cas es tracte d’un reincident. Cal recordar que també s’ha obert expedients per tirar la brossa als solars, per pixar al carrer i que inclús hi ha una condemna a presó per furtar a l’ecoparc».

Martinez, insisteix: «estem treballant perquè la gent que embruta la ciutat deixe de fer-ho, els ciutadans han de ser conscients que les conductes poc cíviques si es detecten tindran les sancions pertinents. El civisme suposa no embrutar i atemptar contra el que és de tots, i seguirem treballant per a que aquells que ho fan, entenguen que eixa no és la millor forma d’actuar».

Recordem que l’Ajuntament d’Alcoi va incloure la possibilitat de substituir les sancions econòmiques dels departaments de Sanitat i Medi Ambient per treballs en favor de la comunitat per intentar que els infractors prenguen consciència de les seues accions i evitar la reincidència. «Desgraciadament, els treballs en bé de la comunitat no han funcionant amb aquest ciutadà i malgrat saber el que costa de netejar, ha decidit tornar a embrutar un espai de tots així que haurà de fer front a la sanció econòmica, ja que en cas de reincidència, no hi ha opció a commutar la sanció» conclou Jordi Martínez.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

IV Concurs de tapes festeres i la quinta edició dels Premis Samarita de la festa

Activitat de ball de cara a la segona edició de la Fira Modernista de Alcoi

34 Concurso Escolar del Grupo Social ONCE. “Reinventemos juntos una escuela para tod@s”

Tot a punt per a les festes de moros i cristians

COMPROMÍS ALCOI: "Ivorra: «Defensem les pensions públiques davant la proposa privatitzadora de la Comissió Europea, el PEPP»"

El famós musical 'El fantasma de l'Òpera' arriba a Alcoi

Limitado el tránsito de vehículos a la Font Roja durante Semana Santa

La 7a edició de l'Esport en 3D busca disseny per al seu cartell anunciador

La Regidoria de Polítiques Socials de l'ajuntament d'Alcoi ha dut endavant una nova activitat intergeneracional

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en