Alcoi acull unes jornades de Formació en Violència de Gènere


  16-05-2019 | Alcoi   |  Visitas:88
Actualitat

Alcoi


Les xerrades són gratuïtes, estan realitzades per ponents de prestigi, i es realitzen el 20, 21, 23 i 27 de maig a la vesprada en el Sercotel Ciutat d’Alcoi
L’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat unes Jornades de Formació en Violència de Gènere amb ponents de reconegut prestigi en diferents àrees, dins de les activitats finançades pel Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere, amb la col•laboració de la Generalitat Valenciana, Xarxa Valenciana d’Igualtat i el Sercotel Ciutat d’Alcoi, lloc on es realitzaran les xerrades. Durant quatre vesprades es parlarà sobre violència de gènere des de diferents perspectives: la policial, judicial i la d’intervenció social.

Les activitats començaran el pròxim dilluns 20 de maig, per a continuar el dimarts 21, dimecres 23 i el dilluns, 27 de maig, i seran a la vesprada de 16.30 a 19.30 hores, amb dues xerrades cada dia. Són unes jornades especialitzades, i gratuïtes per als assistents, realitzades per ponents de prestigi en l’àmbit judicial, policia i de tècnics i professionals de l’àmbit de la igualtat i la intervenció social.
Aroa Mira, regidora d’Igualtat, destaca La importància de les jornades: «Tenim una oportunitat única per formar-se amb els millors i aquesta oportunitat està a Alcoi. Crec que són unes jornades d’una qualitat molt alta, des d’una perspectiva interdisciplinària, i que permetran als professionals i col•lectius que treballen en l’àmbit de la violència de gènere tindre de primera mà la informació més actualitzada per coordinar-se, previndre, actuar, i millorar l’atenció a les víctimes de violència de gènere».

L’alcalde, Toni Francés, inaugurarà les jornades i en les mateixes participaran, des de l’àmbit judicial, il•lustríssima Na Laura Cristina Morell, Magistrada del Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 d’Alcoi i Jutgessa Degana del Partit Judicial d'Alcoi; l'il•lustríssim En Jorge de la Rua , Magistrat. L'Il•lustríssim En David Torres, Fiscal Coordinador del Departament de Fiscalia d’Alcoi. I Mónica Corbí, Lletrada de l'Oficina d’Assistència a Víctimes del Delicte.
Per l’àmbit de les forces de seguretat, participa amb una xerrada Jesús Sánchez Jiménez, Inspector en Cap de la Comissaria Local, i Vanessa Rosa Yepes, Agent de la Policia Local en l’Ajuntament de Bellreguard. Per acabar, també hi ha conferències de treballadors en l’àmbit de la igualtat, com Beatriz Ortiz , Treballadora Social del Centre Dona, o Mariola Navarro, Psicòloga del Centre Dona.
La idea d’aquestes jornades sorgeix amb la intenció d'avançar en l'especialització, professionalització i coordinació de la xarxa d'atenció integral per a la violència de gènere del municipi d'Alcoi, al mateix temps que cobreix necessitats i demandes formatives de les i els agents implicats en matèria de violència de gènere.
Mira ha recordat que «aquestes jornades sorgeixen del protocol per a la prevenció de Violència de Gènere a la ciutat que s’ha aconseguit posar en marxa gràcies al Pacte d’Estat i l’ajuda estatal de 27.000 euros del Ministeri de Presidència, Relació amb les Corts i Igualtat. Hem d’agrair la implicació de totes i tots, i la gran professionalitat dels que, des dels seus diferents àmbits, lluiten dia a dia per acabar amb aquesta xacra social millorant la vida de les alcoianes i alcoians».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Campus d'Alcoi de la UPV col·laborarà amb la Setmana Modernista

La Setmana Modernista d'Alcoi també al Cementeri

Lorena Zamorano: "Una vegada més, els alcoians hem de pagar la nefasta gestió del PP"

Homenatge del poble d´Alcoi a la seua patrona, la Mare de Déu dels Lliris

Alcoi publica les bases per a premiar al millor cartell anunciador de la CXXXV Cavalcada dels Reis d'Orient d'Alcoi per a l'any 2020.

La "Asociación Provincial de Turismo Alicante Interior" ha preparat una activitat de promoció per al cap de setmana de la Fira Modernista.

Vora un miler de persones gaudeixen de la setena edició del Rural FilmFest en la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

Més de 25.000 persones fan ús de les piscines municipals durant el mes de juliol Durant aquesta temporada han fet ús de les instal•lacions un total de 35.291 usuaris

L'ajuntament finalitza una nova instal•lació fotovoltaica en un edifici municipal


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.