Alcoi amplia la connexi Wifi gratuta amb 11 nous punts


  13-03-2021 | Alcoi   |  Visitas:215
Actualitat

Alcoi

Alcoi compta amb onze nous punts de connexi Wifi gratuta, que l'Ajuntament ha disposat en diferents espais pblics de la ciutat a travs d'una subvenci de 15.000 euros de la Comissi Europea. La installaci d'aquesta nova xarxa ha sigut adjudicada a l'empresa Telefnica de Espaa S.A.U., que s'ha encarregat del subministrament de material i llicncies, configuraci i posada en marxa del servei.

Aquesta xarxa gratuta, que rep el nom de Wifi4EU, compta amb un punt d'accs exterior en la plaa de Dins, un en la plaa d'Espanya, un en l'Oficina de Turisme i un en el poliesportiu de Caramanxel. En el poliesportiu Francisco Laporta hi ha un punt d'accs exterior i altres dos interiors, mentre que s'han installat dos punts d'accs exteriors en el passeig de Cervantes i altres dos al parc de la Glorieta.

Tal i com explica el regidor de Modernitzaci de lAdministraci, Alberto Belda, aquest servei es presta a travs d'un conveni signat amb l'Agncia Executiva d'Innovaci i Xarxes, en el marc d'aquesta iniciativa europea que contempla el finanament d'una xarxa per a oferir a la ciutadania una experincia de gran qualitat. La connexi ser equivalent a la ms rpida disponible en el mercat a l'engrs d'internet en la zona, amb un mnim de descrrega en qualsevol cas de 30 Megabits per segon (Mbps).

s una xarxa oberta, amb el que no es requereix a l'usuari oferir informaci d'autenticaci, com l's d'una contrasenya, ni cap mena de registre.

Amb un sol clic, l'usuari ser redirigit al portal d'accs i d'ac, ja podr navegar de manera gratuta durant un perode que es restablir automticament cada dia a les 00.00 hores o que, en tot cas, est configurat per a reconixer un mateix accs gratut durant 12 hores.

El portal d'accs inclou un avs d'exempci de responsabilitat en el qual s'informa clarament els usuaris que Wifi4EU s una xarxa oberta al pblic, amb el que s'inclouen recomanacions de precauci que solen emetre's en accedir a internet a travs d'aquesta mena de xarxes.

Amb aquestes subvencions, amb un pressupost global de 120 milions d'euros, la Comissi Europea pretn promoure la connectivitat gratuta dels ciutadans i visitants, a travs d'una Wifi en espais pblics com a parcs, places, edificis municipals, biblioteques, centres de salut i museus al llarg d'Europa.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Alcoi torna a estar nominada en 2021 com a Millor Destinaci Turstica SICTED dEspanya

Avancen les obres a l'alberg can proposades als Pressupostos Participatius

L'ajuntament organitza reunions amb el venat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informaci i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

'Escola Respira', un programa d'eixides perqu l'alumnat conega l'entorn i alguns espais naturals

Europa asigna dos expertas en industria y financiacin al proyecto de ciudad inteligente de Alcoy


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.