Alcoi celabrarà el dia del llibre el dijous 12 d'abril05-04-2018   |  Visitas:183

Com és costum, durant tot aquest dia les llibreries col·laboradores oferiran un 10% de descompte en la compra de llibres i, a més, l’obsequi del llibre ‘La ciutat canviant’, editat per l’Ajuntament d’Alcoi. La ciutat canviant compta amb un centenar de fotografies de Paco Grau i textos explicatius de Josep Lluís Santonja. Les fotografies van ser realitzades en els anys de la Transició i el primer govern democràtic municipal, i mostren com era un Alcoi quasi desaparegut, arran de les diferents intervencions urbanístiques de les últimes dècades. El llibre compta amb pròleg del doctor arquitecte Joan Francesc Picó Silvestre.

Pel que fa als actes culturals que acompanyen el Dia del Llibre, durant tota la setmana hi haurà contacontes i tallers en la Biblioteca Tirisiti. A més, també dues presentacions literàries. La primera, el dimecres 11 d’abril, a les 20 h, al Círculo Industrial, en què l’escriptor i advocat contestà Juanfran Ferrándiz presentarà el seu llibre La terra maleïda (La tierra maldita), un dels llibres més venuts en llengua catalana en les últimes setmanes. La segona, el divendres 13 d’abril, a les 19 h, en Detroit Llibres, on l’escriptor alcoià Silvestre Vilaplana presentarà la novel·la de l’escriptor i periodista Xavier Aliaga, Les quatre vides de l’oncle Antoine, guardonada amb el Premi Ciutat de Tarragona.

En total col·laboren en el Dia del Llibre d’Alcoi dotze llibreries locals: Bretón, Cosmos, Detroit, Llorens, Mariola, Natura, Pascual, Quaderns, Santonja, Tinta, Universal i Zona Nord.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Campus d'Alcoi de la UA obrirà amb 60 places de Mestre d'Infantil a la Cambra de Comerç el pròxim curs

Actos del Día del Alardo de las fiestas de Alcoi - Día 24 d´abril

A partir d'agost no es pagarà per aparcar als carrers d'Alcoi

Cumbre rotaria en Alcoy para el inicio oficial del Rotary Club Alcoy Font Roja

L’auditori Armando Blanquer acollirà el 16 de juny un show freestyle de rap

XIII edició del Festival Intercomunitari de Música en l’ESO (FIMESO)

El diumenge 10 de juny tindrà lloc la tradicional cursa '10K Alcoi Via Verda'

Más de un millar de personas participaron en la conclusión del Deporte Adaptado de los Juegos Deportivos de la CV

Els treballs d’adequació de l’àrea infantil ubicada al parc de Batoi han finalitzat


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en