Alcoi inverteix en 2019 més d’un milió i mig d’euros en els seus polígons


  02-12-2019 | Alcoi   |  Visitas:103
Actualitat

Alcoi


L’IVACE va concedir una subvenció de més de 565.000 euros per millorar les infraestructures dels parcs empresarials, mentre que l’ajuntament ha aportat un total de 982.792, 48 euros

Durant aquest any els polígons industrials alcoians han rebut una injecció econòmica perquè així la que la ciutat haja pogut seguir millorant les àrees industrials existents com ha estat fent els últims anys. En total, la inversió supera el milió d’euros, 1.547.940,49 euros, ja que les adjudicacions tècniques han sigut a les millors ofertes econòmiques, suposant un estalvi de més de 150.000 euros. En aquestes actuacions s’inclou la rotonda de l’entrada sud, l’adequació del cunetó Est del Polígon Santiago Payá i la subvenció de 565.148,01 euros que ha concedit l’IVACE de la Generalitat Valenciana per als polígons alcoians.

Una gran part d’aquestes actuacions ja han estat executades, altres s’estan duent endavant en aquests moments i una mínima part estan en tramitació.

L’IVACE va concedir una subvenció per al 2019 de 120.000 euros amb el concepte ‘millora d’infraestructures de parcs empresarials’ per al polígon de la Beniata; 120.000 euros per a Cotes Baixes, 112.748,01 per al Castellar; 120.000 per a la millora del Santiago Payá i per últim, una subvenció de 92.400 per a Cotes Altes. En total, més de 565.000 euros autonòmics per a seguir millorant les àrees industrials ja que, cal recordar que al 2017-18, es van invertir prop de tres milions d’euros. L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, de la Generalitat Valenciana va atorgar una subvenció d'un total de 2.076.124 euros. Per la seua part, l’Ajuntament d’Alcoi va aportar 1.122.243 euros, pel que el global d’inversió és de 3,2 milions d’euros, sumat a la inversió d’aquest any supera els 4,75 milions d’euros.

L’Ajuntament d’Alcoi, per la seua banda, inverteix 667.321,13 euros del pressupost municipal anual en els polígons, incloent la construcció de la rotonda de l’entrada sud, que ha millorat de manera definitiva el trànsit d’aquesta important entrada i eixida de la ciutat amb direcció Alacant.

Cal ressaltar que a banda d’aquestes actuacions l’ajuntament ha invertit 315.471,35 euros en l’obra del cunetó est del Santiago Payá que dóna solució a les aigües pluvials que inundaven les naus.

Per tant la inversió total de l’ajuntament és de 982.792, 48 euros.
El regidor d’Ocupació i Empresa, Alberto Belda, reivindica la importància industrial d’Alcoi i destaca les seues àrees industrials: «Tornem a tindre una inversió milionària en els polígons de la ciutat, en total un milió i mig d’euros en 2019 apostant per les cinc zones industrials consolidades que la nostra ciutat té, on dia a dia, treballen milers de persones treballadores i d’empresaries, dinamitzant econòmicament Alcoi i convertint la nostra ciutat en un nucli industrial de primer ordre, seguim treballant per tindre àrees industrials que complisquen amb les necessitats de les empreses ubicades a la nostra ciutat».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Comencen els treballs d'asfaltat de carrers en el polígon de Batoi

Coneixem a l'Associació Betlemista Santa Rosa d'Alcoi

Visitem el Mercat De Nadal d' Alcoi que s'ha inaugurat aquest matí i estarà fins el diumenge

Els majors d'Alcoi celebren les seues XXXII Jornades de Convivència

Premis de l´Esport 2019: Néstor Abad, Jorge Molina, Maia Llácer, Mónica Castillo y Antonio Jordá

Consumir en els comerços del barri és una bona fórmula per a contribuir a la recuperació local

En "El Mes de la Música", visitem a la Corporació Musical Primitiva d'Alcoi

El Papa cree que los adultos pueden aprender de los jóvenes a cuidar el medioambiente gracias a proyectos como el impulsado por los alumnos de las Esclavas de Alcoy

Visitem La Capella de l'Antic Asil d'Alcoi, situada en El Camí, amb motiu de l'exposició "Scripta Manent"


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.