Alcoi inverteix en 2019 ms dun mili i mig deuros en els seus polgons


  02-12-2019 | Alcoi   |  Visitas:127
Actualitat

Alcoi


LIVACE va concedir una subvenci de ms de 565.000 euros per millorar les infraestructures dels parcs empresarials, mentre que lajuntament ha aportat un total de 982.792, 48 euros

Durant aquest any els polgons industrials alcoians han rebut una injecci econmica perqu aix la que la ciutat haja pogut seguir millorant les rees industrials existents com ha estat fent els ltims anys. En total, la inversi supera el mili deuros, 1.547.940,49 euros, ja que les adjudicacions tcniques han sigut a les millors ofertes econmiques, suposant un estalvi de ms de 150.000 euros. En aquestes actuacions sinclou la rotonda de lentrada sud, ladequaci del cunet Est del Polgon Santiago Pay i la subvenci de 565.148,01 euros que ha concedit lIVACE de la Generalitat Valenciana per als polgons alcoians.

Una gran part daquestes actuacions ja han estat executades, altres sestan duent endavant en aquests moments i una mnima part estan en tramitaci.

LIVACE va concedir una subvenci per al 2019 de 120.000 euros amb el concepte millora dinfraestructures de parcs empresarials per al polgon de la Beniata; 120.000 euros per a Cotes Baixes, 112.748,01 per al Castellar; 120.000 per a la millora del Santiago Pay i per ltim, una subvenci de 92.400 per a Cotes Altes. En total, ms de 565.000 euros autonmics per a seguir millorant les rees industrials ja que, cal recordar que al 2017-18, es van invertir prop de tres milions deuros. LInstitut Valenci de Competitivitat Empresarial, IVACE, de la Generalitat Valenciana va atorgar una subvenci d'un total de 2.076.124 euros. Per la seua part, lAjuntament dAlcoi va aportar 1.122.243 euros, pel que el global dinversi s de 3,2 milions deuros, sumat a la inversi daquest any supera els 4,75 milions deuros.

LAjuntament dAlcoi, per la seua banda, inverteix 667.321,13 euros del pressupost municipal anual en els polgons, incloent la construcci de la rotonda de lentrada sud, que ha millorat de manera definitiva el trnsit daquesta important entrada i eixida de la ciutat amb direcci Alacant.

Cal ressaltar que a banda daquestes actuacions lajuntament ha invertit 315.471,35 euros en lobra del cunet est del Santiago Pay que dna soluci a les aiges pluvials que inundaven les naus.

Per tant la inversi total de lajuntament s de 982.792, 48 euros.
El regidor dOcupaci i Empresa, Alberto Belda, reivindica la importncia industrial dAlcoi i destaca les seues rees industrials: Tornem a tindre una inversi milionria en els polgons de la ciutat, en total un mili i mig deuros en 2019 apostant per les cinc zones industrials consolidades que la nostra ciutat t, on dia a dia, treballen milers de persones treballadores i dempresaries, dinamitzant econmicament Alcoi i convertint la nostra ciutat en un nucli industrial de primer ordre, seguim treballant per tindre rees industrials que complisquen amb les necessitats de les empreses ubicades a la nostra ciutat.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Los Moros y Cristianos de Alcoy siguen sin fecha, pendientes de la pandemia y la autorizacin de Sanidad

Conocemos la actual situacin industrial de Alcoi

Conocemos la opinin de la ciudadana sobre la situacin del COVID-19 en la Fase 0

Se recogen ms de 3.6 millones de kilogramos de vidrio de forma separada en 2019 en el mbito del Consorcio TERRA

Ple Ordinari. Lajuntament dAlcoi repartir pantalles de protecci individual i desinfectant per als comeros de la ciutat

La ciutat ser capital cultural valenciana durant tot lany 2021 desprs dels canvis que dur endavant la Conselleria de Cultura

Article d'opini de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francs: "Al costat dels nostres majors"

Conocemos las noticias ms importantes del peridico 'El Nostre Ciutat' sobre el coronavirus

Se presenta la revista de Fiestas en el patio del Museo de la Fiesta (MAF)


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.