Alcoi licita per primera vegada la gestió de vehicles abandonats15-02-2018   |  Visitas:159

L’EMPRESA ADJUDICATÀRIA ABONARÀ A L’AJUNTAMENT UNA XIFRA ECONÒMICA D’ACORD AL NOMBRE DE VEHICLES RETIRATS
Avui s’ha anunciat al Butlletí Oficial de la Província d’Alacant (BOP) que l’Ajuntament d’Alcoi licita per primera vegada el servei de gestió de vehicles abandonats que, per la seua situació, ostenten la consideració de residus sòlids urbans. Es posa fi doncs a la degradació i les molèsties que ocasionaven aquests vehicles, els quals fins ara eren dipositats de manera indefinida al dipòsit municipal. L’empresa adjudicatària haurà de fer front durant els dos anys contractuals al pagament de cada vehicle retirat, per la qual cosa, a la subhasta pública es valoraran les ofertes més elevades i per extensió, més avantatjoses per a l’administració local.
El regidor de mobilitat, Jordi Martínez, destaca que l’anterior model de gestió «ocasionava greus inconvenients, tant per les filtracions al sòl que generaven els mateixos vehicles, com pels problemes derivats de la falta d’espai». A partir d’ara, recalca el regidor, «l’empresa adjudicatària es farà càrrec regularment d’aquests vehicles, amb el benefici econòmic que suposarà per a l’erari públic i la tranquil•litat de saber que seran gestionats d’acord a la normativa vigent». Cal dir que la situació d’aquests vehicles era derivada pel seu estat d’abandonament o fruit d’una resolució judicial.
Quant al procediment d’adjudicació, a la resolució publicada al BOP, s’estableixen tres tipologies de vehicles: tipus A, turismes, furgonetes, furgons, camions de 3 ó 4 rodes fins a 3.500 quilos; tipus B, ciclomotors i motocicletes; i tipus C, vehicles amb un pes superior als 3.500 quilos. L’Ajuntament s’encarregarà d’adjudicar el contracte tenint en compte únicament l’oferta a l’alça en el preu inicial per a cada tipus de vehicle (120 € per als tipus A, 25 € per als tipus B, i 200 € per al tipus C).
Amb un màxim de 100 punts, s’atorgaran 70 a l’empresa que presente l’oferta més elevada per a la tipologia A, atribuint-se a la resta d’ofertes la puntuació que escaiga proporcionalment. El mateix ocorrerà per a la tipologia B, amb un màxim de 20 punts; i per a la C, amb un màxim de 10 punts.
Les empreses disposen de 15 dies a partir de la publicació de l’anunci per presentar les seues sol•licituds.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Jornada informativa del Pla de Reforma Interior d'Habitatges -RENHATA-

Els Museus de la ciutat reben més de 2.600 visitants aques cap de semana

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

Servei d'interpretació en llenguatge de signes al Museu Explora

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

La Generalitat dóna llum verda a l'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en