Alcoi torna a estar nominada en 2021 com a Millor Destinaci Turstica SICTED dEspanya


  18-03-2021 | Alcoi   |  Visitas:183
Actualitat

Alcoi

El municipi ja va ser preseleccionat en 2019 com a millor Destinaci Turstica i Millor Projecte de Millora SICTED, sent finalment guardonat com a Segon Finalista pel projecte Jornades i Fira Gastronmica Alcoi Gastronmic i Primer Finalista en 2018 al Millor Projecte de Grup de Millora d'Espanya per la Creaci d'una agenda anual d'esdeveniments.

SICTED (Sistema integral de Qualitat Turstica espanyola en destinaci) s un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turstiques promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme, amb el suport de la Federaci Espanyola de Municipis i Provncies, que treballa amb establiments i serveis turstics de fins a 36 oficis diferents, amb l'objectiu ltim de millorar l'experincia i satisfacci del turista. Aquest sistema de qualitat integral en dest est format per 221 destinacions de tota Espanya i un total de 9.079 empreses de les quals 5.863 estan distingides. La nostra ciutat s dest SICTED des de l'any 2013 .

En el nostre dest, el sistema actualment compta amb 35 empreses de diferents subsectors, 12 de les quals es troben distingides amb el segell Sicted-COVID. D'altra banda l'oficina de turisme ja disposa de la certificaci de la Q de qualitat turstica des del 2011. La idea s elevar els estndards de qualitat oferida per tots els agents que intervenen en el cicle del consum turstic a la ciutat per a garantir els mxims nivells de qualitat i millorar l'experincia en el dest.

Aquests premis suposen el reconeixement a la consecuci d'una iniciativa collectiva per a la millora de la qualitat integral del dest realitzada pels diferents agents. Segons subratlla la regidor de Turisme, Lorena Zamorano, "el fet d'haver sigut preseleccionat de nou entre ms de 200 destinacions turstiques de tota Espanya demostra la importncia del nostre projecte com a dest segur i comproms amb la qualitat turstica".

El municipi ja va ser preseleccionat en 2019 com a millor Destinaci Turstica i Millor Projecte de Millora SICTED 2019, sent finalment guardonat com a Segon Finalista pel projecte Jornades i Fira Gastronmica Alcoi Gastronmic. Des de 2016 ha sigut preseleccionada tots els anys per la qualitat dels projectes de millora duts a terme en el dest, sent guardonada en 2016 al Millor Projecte de tota Espanya i en 2018 com Primer Finalista al Millor Projecte de Grup de Millora d'Espanya per la Creaci d'una agenda anual d'esdeveniments".

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les nostres serres, un tresor natural, cuidem-lo!

La dona i el xiquets, que ahir van ser agredits amb arma blanca a Alcoi, es recuperen als hospitals

Alcoi torna a estar nominada en 2021 com a Millor Destinaci Turstica SICTED dEspanya

Avancen les obres a l'alberg can proposades als Pressupostos Participatius

L'ajuntament organitza reunions amb el venat per tractar el tema dels abocaments incontrolats de residus cap al riu

Pont d'Igualtat estrena punt d'informaci i assessorament a Alcoi

Portalemp compta ja amb prop de 7.000 persones inscrites

'Escola Respira', un programa d'eixides perqu l'alumnat conega l'entorn i alguns espais naturals

Europa asigna dos expertas en industria y financiacin al proyecto de ciudad inteligente de Alcoy


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.