Camilo Sesto i «el seu cor» descasaran en Alcoi


  09-09-2019 | Alcoi   |  Visitas:661
Actualitat

Alcoi

L’Alcalde d’Alcoi ha acudit aquest matí, per representar a la ciutat, a la capella ardent de Camilo Sesto, fill d’Alcoi, Medalla d’Or i Fill Predilecte, que durant tot el dilluns està instal•lada en la seu de la SGAE. Fins allí també s’han traslladat familiars d’Alcoi i representants del Club de Fans, en un adéu que està essent multitudinari. Des de primera hora, les cues han rodejat l’edifici de la Societat d’Autors estenent-se diversos carrers, i per la capella ha passat el Ministre de Cultura en funciones, Jose Guirao, i molts representants del món cultural i de la música.
L’alcalde ha confirmat, que després de poder reunir-se amb els representants de Camilo Sesto, que les cendres de l’artista seran traslladades a Alcoi per a descansar ací, com era la voluntat de l’artista però que aquest trasllat no serà immediat. «Comptant amb què el trasllat no és imminent, des de l’Ajuntament, ja estem treballant en un acte a l’altura de Camilo, on totes les alcoianes i alcoians i els admiradors que desitgen estar en Alcoi puguen acomiadar-se d’aquest artista universal».
«Alcoi va rendir homenatge a Camilo Sesto en vida, sempre d’acord amb ell, podent compartir amb tota la població moments inoblidables que s’ha emportat allà on estiga, i que quedaran en el nostre record per sempre. Igualment i com no podia ser d’una altra manera, Alcoi s'acomiadarà de Camilo de la manera que el nostre artista més internacional es mereix i que anunciarem, amb més detalls, tan prompte com siga possible» afegeix Francés.
D’altra banda, l’alcalde també ha anunciat, que s’està conversant amb el representant i el «albacea» testamentari de Camilo Sesto per a poder fer realitat un museu de l’artista ubicat en la ciutat. Es treballa, per tant, en saber quins objectes de l’artista podrien formar part de l’exposició per a buscar un lloc adient per ubicar un museu d’una figura internacional i universal com la de Camilo Sesto.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Notícies relacionades


Lo más visto en Alcoi

Visibilització de les reines medievals

"La Escalera" ens porta a conèixer a Joanfra Rozalen

Parlem amb Tono Belda, coordinador cultural del Campus Universitari UA-Alcoi amb motiu de l’inici de Curs

La Policia Local d´Alcoi ha aconseguit el Premi Nacional a les Bones Pràctiques en Seguretat Viària

XXX Aplec de Danses a Alcoi

«L’Alcoi modern també és modernista» Opinió de Toni Francés

Crónicas Nou Bàsquet Alcoi del fin de semana

Alcoi participa en el Congrés de Comunicació Social de la Ciència

Alcoi celebrarà el Dia Europeu de l’Art Rupestre


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.