Comencen les obres de la segona fase del barri de Els Clots


  03-06-2020 | Alcoi   |  Visitas:163
Actualitat

Alcoi


L'import d'adjudicació és de 132.385, IVA inclòs, i servirà per a millorar tant el clavegueram com les voreres i l'accessibilitat

Aquest matí ha començat la segona fase de les obres en el barri alcoià de Els Clots, afectant els carrers Pintor Laporta, Pare Vitòria i Llibertat. L'obra suposarà l'adequació del clavegueram i canalitzacions d'aigua, al mateix temps que s'actua també als carrers millorant la seua accessibilitat. El contracte ha estat adjudicat a l'empresaAglomerados del Sureste per un import total de 132.385 euros, iva inclòs, i compta amb un termini d'execució de tres mesos.

L'obra consistirà en la col•locació d'un nou clavegueram amb canonada de PVC i de pous de prefabricats de formigó, connectant els habitatges directament als nous pous. L'obra també contempla la construcció de la nova xarxa d'aigua potable i d'embornals en aquests carrers. Amb el canvi i la millora del clavegueram, els veïns del barri també comptaran amb voreres més àmplies, passant de 1,12 metres a 1,5 metres, i amb passos de vianants accessibles. Al mateix temps, es realitzarà el reasfaltat i la senyalització horitzontal dels vials afectats.

El Regidor d'Obres i Accessibilitat Universal, Jordi Martínez, destaca la importància d'actuar en un clavegueram molt antic: “hui mateix hem començat les obres de la segona fase del clavegueram demostrant el compromís d'aquest govern per a renovar aquesta important infraestructura en el barri de Els Clots, sent un tram molt antic de la ciutat i que ha suposat, en aquestes dues fases, una inversió de més de 445.000 euros. Les actuacions en el clavegueram són obres imprescindibles per al dia a dia del barri. En aquest cas, a més, els veïns veuran també millorats els carrers, amb noves voreres i amb passos de vianants accessibles".

La primera fase de la renovació del clavegueram del barri de Els Clots va ser realitzada per l'empresa Sigma Infraestructures SL, amb un cost de 149.719,99 euros. L'inici d'aquesta obra suposa actuar en el clavegueram d'aquest barri, un dels més antics de la ciutat. Amb la segona fase, es torna a millorar el clavegueram d'aquesta part de la ciutat ampliant la millora als carrers Pintor Laporta, Pare Vitòria, i Llibertat.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Alcoi consolida la seua capitalitat en el primer any de legislatura

Naix a Alcoi la plataforma cultural INDUSTRI.ART

Les piscines municipals obriran el 29 de juny

El dilluns 29 de juny obriran les piscines municipals

El muBOma reabre mañana miércoles sus puertas con amplias medidas de seguridad e higiene

Més de 3.200 escolars han participat enguany en la campanya d’educació viària de la policia local

Millorar el present, garantir el futur. Article d'opinió de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés

Presentació d'AMICA i actualitat festera d'Alcoi

El PP propone reclamar al Gobierno central más recursos para superar la crisis


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.