COMPROIMÍS ALCOI: Anna Climent: «A Alcoi reciclem però hui una mica menys»


  23-02-2019 | Alcoi   |  Visitas:113
Societat

Als darrers dies hem rebut queixes d’alcoians del sistema de recollida d’olis domèstics usats. Sembla que els contenidors emprats per a la recollida desapareixen, o els canvien d’ubicació sense avís previ als ciutadans, provocant que aquelles persones que han separat l’oli i que van a depositar al contenidor adequat acaben depositant l’oli al contenidor general.

Fomento, empresa concessionària del servei de neteja i recollida de RSU, és l'encarregada de la recollida i tractament de l’oli domèstic usat. Aquest servei es presta mitjançant 13 contenidors de color marró repartits per tots els barris de la ciutat.

Pensem que la separació dels residus domèstics al domicili és una part important de la recollida de RSU que a la nostra ciutat cal anar implementant a poc a poc, però cal dir i és molt costós crear el costum als nostres ciutadans. Les administracions gasten gran quantitat de diners públics, en campanyes publicitaries per conscienciar als ciutadans en la separació i correcte reciclatge de residus, que a més són molt contaminants si són eliminats incorrectament.

Demanem al regidor que aclarisca aquesta situació en Fomento. No volem ficar més entrebancs als ciutadans alcoians a l’hora de reciclar i eliminar els residus. Com en aquest cas, l’oli domèstic usat.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Concert D'Exaltació de la Música Festera

Activitats amb motiu del dia del llibre

Xerrades d'informació sobre la manifestació de la Setmana Modernista

Lletres d´Alcoi reivindiquen la visibilitat i presència dels escriptors alcoians a les llibreries, als mitjans de comunicació i a les lectures de la societat

Así de emotivo fue el Encuentro

Inauguración y clausura del Congreso Big Data Alcoy

El dissabte 13 d'abril hi haurà una sèrie d'activitats 'Aci en el Centre' per a tots els públics

El Teatre Calderón acull la V Gala de Conservatoris

Taller de robots con temática de Moros y Cristianos


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.