Concerts d'exaltació de Música Festera 201801-03-2018   |  Visitas:206

Aquest any, per primera vegada, totes les bandes alcoianes faran els concerts d'Exaltació de la Música Festera al Teatre Calderón, tal com destaca el regidor de Festes i Cultura, Raül Llopis, qui també va ressaltar la foto que il·lustra la portada, obra de J. Crespo Colomer, realitzada l'any 1969 i que apareix a la Revista de Festes de Sant Jordi de l'any posterior.
Com és habitual l'ordre dels concerts el marca l'antiguitat de les bandes, començant per la més jove i acabant per la més antiga.
L'Agrupació Musical Serpis farà el seu concert el diumenge, 4 de març, a les 19.00 h, i el programa l'explica el seu president, Luis Castelló.
Alfonso Yépez «Chipi», president de la Unió Musical des de fa pocs dies, parla sobre el concert de la seua formació que serà el diumenge, 11 de març, a les 11.45 h.
Per aquests dos concerts les entrades ja estan disponibles en www.ticketalcoi.com i taquilla.
El tercer dels concerts l'oferirà la Societat Musical Nova d'Alcoi el diumenge, 18 de març, a les 11.45 h, informa de tots els detalls, el seu president José Antonio Llinares. La recollida d'invitacions dels socis de l'entitat a la taquilla serà del 7 a l'11 de març. La venda general a www.ticketalcoi.com i taquilla serà a partir del 12 de març
Tancarà els concerts la Corporació Musical Primitiva, com sempre el Diumenge de Rams, és a dir, el 25 de març, a les 11.45 h. Àngel Lluís Ferrando, director de la banda, indica quines peces tocaran en aquesta ocasió. La recollida d'invitacions per als socis serà fins al dia 2 i el públic general podrà aconseguir les seues invitacions a partir del dia 3 de març.
L'horari de taquilla és de dilluns a divendres, d'11.30 a 13.30 h, dijous, divendres i dissabte, de 18 a 20 h i el dia del concert, una hora abans.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Jornada informativa del Pla de Reforma Interior d'Habitatges -RENHATA-

Els Museus de la ciutat reben més de 2.600 visitants aques cap de semana

I Milla Solidaria Col·legi Esclaves.

Esport en 3D a Alcoi

Servei d'interpretació en llenguatge de signes al Museu Explora

La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

Presentació del recull musical "Huellas y memorias"

200 Joves es troben a l'àgora en les IV Jornades Erasmus +

La Generalitat dóna llum verda a l'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en